Juve da peva od sreće što večeras nije ponižen. Momčići su im održali čas fudbala. Drugo poluvreme majstorski odigrao Ajaks. Presing, reakcije posle izgubljenih lopti gde kidišu po dvojica pa i trojica igrača, Juve dva pasa nije mogao da poveže, šta reći osim da su igrali čarobno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Skroz zasluzeno Ajax pobedio, klasika Maxa daj gol i brani se, i onda preglup gol zbog jebenog De Silja a drugo poluvreme je sramno tu nismo stvorili sansu jednu.
Nadam se da ovi momci mogu da se snadju u polufinalu protiv Peponje i ekipe, ali eto jedino pozitivno sto se moglo izvuci iz svega ovoga jeste to da vise necem ogledati Maxa na klupi Juventusa. Dosta mij e njegovog pickastog igranja.
Srecno u nastavku momcima neka slave.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostJuve da peva od sreće što večeras nije ponižen. Momčići su im održali čas fudbala. Drugo poluvreme majstorski odigrao Ajaks. Presing, reakcije posle izgubljenih lopti gde kidišu po dvojica pa i trojica igrača, Juve dva pasa nije mogao da poveže, šta reći osim da su igrali čarobno.
PASSING ACCURACY
424 PASSES 424
322 PASSES COMPLETED 325
Naravno cestitke Ajaksu, mislio sam da ce Juve da ih prevari nekako.
Comment
-
Jako zanimljivo je uporediti Ajax i Junajted od onog finala pre 2 godine u ligi evrope gde su jedni a gde drugi, koliko su ulozili jedni a koliko drugi, itd... Ajax izbacio Real pa Juve, navijam za njih do kraja kao i vecina fudbalske evrope!
Sent from my Mi A2 using TapatalkLast edited by krele90; 16-04-19, 23:04.
Comment
-
Tadic se nije video u dvomecu sta pricas ti covece, brisi to da ti se ne smeje narodDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment