Idemoooooo!!! Gazi, samo nastavi!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nešto mi odbrana Liverpula ne uliva poverenje, deluju kao da mogu da prime glup gol.
Mrki pusti ih neće uzeti Lš nema šanse. Ložane. Dajemo im LaLigu da se Katalonija ne otcepi.Last edited by Cassius Clay; 13-03-19, 21:52.
Comment
-
Kakva igra, sta je ovo...Gol je majstorija, ali osim toga nismo krstenu akciju napravili. Dobro, ni Bajern nije bolji, ali opet...
Sredina ocekivano nista ne doprinosi u napadu.Napadaci odseceni i to je to.Klasika Liverpul u gostima..
Robertson zaspao kod gola.Desava mu se povremeno da mu igraci pobegnu iza ledja...
Oprezna igra oba trenera...nista mi se ovo ne svidja.Ide se na user ko ce prvi da da neki gol iz greske..mI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Fora je sto Liverpul nista specijalno ne igra, a opet je vise stvorio od Bajerna, i ima dobar rezultat.
Ovo veceras je za Liverpul neki mini test, da pokazu da li su za velika dela ili ne. Nece biti smak sveta ako se ispadne, ali ovaj Liverpul je za klasu ispred ovog Bajerna, i samo sami sebe mogu da izbace veceras.Last edited by Brian McShtull; 13-03-19, 22:01.
Comment
-
Comment