Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Wimbledon 2018.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Potpuno nerealno koliko je srece Nisikori imao u ovom gemu

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
      Gde je zurio Kevin nije mi jasno, gotovo je ovo
      nije da on ima neki bekap plan, osim sve na silu

Comment

• Koje ti sanse propustas Novace. Protivnik ti je na konopcima i ne mozes da ga slomis.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
          Koje ti sanse propustas Novace. Protivnik ti je na konopcima i ne mozes da ga slomis.
          Na 0:40 Nishikori je nestvarno pogodio 3 servisa. To se njemu mnogo retko desava

Comment

• Ne gledam, ali drugi set zna da bude jako problematičan za nastavak meča.

Comment

• I sada ramom. Bolji za klasu Novak I gubi 3:1

Comment

• Kako Novak ume da vraca protivnike iz izgubljenih setova pa to je genijalno. U tome je najbolji.

Comment

• Pao Roger u ovom setu, ali dobro je da je vratio brejk, valjda ce izvuci set na kraju
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• ... samo da ga taksista ne provoza dužom rutom.
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• E moj Kevine, cista sansa za dupli mini break ovaj sroka FH u orbitu. E sad ide potop naravno.
                      OVAKO

Comment

• Ukrao je ovaj set Nishikori. Igra na svom maksimumu, valjda ce mu padne malo nivo.

Sa druge strane Kevin pokazuje koliko je mentalno slab. Roger prosecan, ali I iva igra je dovoljna za finale.
                        Last edited by 147; 11-07-18, 14:33.

Comment

• Jos jedan poklonjen set, nista novo.

Comment

• Izvuce set nekako, na misice
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Kakva je lopata ovaj Kevin pa to je neverovatno.
                              OVAKO

Comment

• Novak gubi ovo, a imao ga je!

Comment

Working...
                                X