Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Wimbledon 2018.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kaze jedan komentator da oseća Anderson nelagodu u predelu ramena.. A drugi se nadovezuje: "Rekao bih da oseća nelagodu u svakom delu tela, trebaće im jedno 20 doktora da ga tretiraju" [emoji3]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• Prvi set je dobijen dzabe, na Andersonov umor i nervozu.

Ocekujem da se Kevin popravi u 2. setu.

Comment

• ljudi, niste normalni... finale je vimbldona, igra novak

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
          Kako bi voleo da gledam fajt izmedju tebe i te curke iako stvarno ne znam o kome se radi kapiram da bi je ti dobro izmlatila.

Comment

• I ne znam zasto uopste pricate o Rodzeru, kada on ne ucestvuje u danasnjoj predstavi
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              Ma daj bre, ta ne zna raspored turnira, pa kaze kako je strasno sto posle manic monday zene igraju odmah u utorak, a muskarci se odmaraju
              a da ne pricam da se smeje na sale onog Govedarice, koje su sve samo nisu smesne

gotovo je ovo, Anderson ce da osvoji 1-2 gema po setu
              Moguće, ne pratim redovno, i ne mislim da zna nešto previše o tenisu. Pričam o situaciji koju si izvukla iz konteksta, danas uhvatih reprizu pa sam obratio pažnju.
              sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by mark it zer0 View Post
                Moguće, ne pratim redovno, i ne mislim da zna nešto previše o tenisu. Pričam o situaciji koju si izvukla iz konteksta, danas uhvatih reprizu pa sam obratio pažnju.
                fora je sto ne gledas redovno, primetio bi dosta toga...

dosadno, ja sam se nadala da ce makar 1 set biti neizvestan
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                  I ne znam zasto uopste pricate o Rodzeru, kada on ne ucestvuje u danasnjoj predstavi
                  Olja ne bih da te vredjam ali ako nastavljas da omalovazas Legendu ides medj curke a ti vidi sta ces..

Comment

• Samo Nole što pre da završi pa da pređem na fudbal natenane
                    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Brejk za srećna nastavka.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        Ovaj Govedarica je stvarno nenormalan, kaze W trofej se vraca gde mu je mesto...pa da li je moguce da je takav hejter?

Sent from my MI 6 using Tapatalk
                        Pa šta je pogrešio, fokusiranom i onakvom Novaku kada mu se igra nema ravnog danas.. Naravno da se tenis vraća gde i pripada..

Comment

• Zasto se vredja devojka ovde, tj. bolji reci, zasto je dozvoljeno to?
                          Dayman (a-a-ah...)
                          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                          Champion of the sun (a-a-ah...)
                          You're a master of karate and friendship
                          For everyone

Comment

• Stižemo na fudbal, misli Novak na sve.

Finale u rangu meča recimo Brazil - Panama.

tennis is coming home
                            sloboda ili ništa

Comment

• Zanimljiva ova live tema, potcenjivanje Andersona i priča o Govedarici, Ćurki i Federeru.

Novak za to vreme ispod radara obavlja posao.

Comment

• Originally posted by Lord Aleksoni View Post
                                Pa šta je pogrešio, fokusiranom i onakvom Novaku kada mu se igra nema ravnog danas.. Naravno da se tenis vraća gde i pripada..
                                dobro je sto i po tebi, kad danas osvoji, 4>8
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...