Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Wimbledon 2018.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mark it zer0 View Post
    Primaš li uplate da će trajati duže 20-18 za Iznera u petom setu.
    Primam opklade. Samo sanse da Izner i Anderson udju u 5set su dosta manje od 50%.

Comment

• Šalim se malo, ali veruj ti meni kada ja nešto sa nestrpljenjem čekam, šanse da će početi najkasnije moguće su preko 80%.
      sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by 147 View Post
        Tesko. Ukupno ima 10h da se zavrse oba meca. Ako izuzmemo pauzu izmedju meceva i zagravanje to je oko 9h i 15 minuta za oba meca(ok mozda oko 9h ako treba krov da se zatvori u nekom trenutku). Sanse da ukupno oba meca traju duze od tog vremena su manje od 5% po meni.
        Bogami, ovo ne mirise na dobro.. A sta ako bude i neki kraci pljusak od pola sata-sat? ma frka me tog prekida meca i igre sa svjezim Nadalom sjutra po suncu.. Mada, mozda ga Nadal i nocas ispreskace u 3-4 seta, ko zna. Ovaj Novak je krajnje nepredvidiv i u takvoj je fazi da moze svakog da dobije, a i da se oklizne.

Comment

• Pridjoše li šanse do 50%?
          sloboda ili ništa

Comment

• Ljudi zavrsice pod krovok nema sutra sta je vama

Comment

• Ala je napeto
              3 x i pijem već
              sigpic

Comment

• E sad smo najebali

Comment

• Jao sad zaboravih na ono policijsko cudo sto imaju ovi Britanci u ponoc,ajde valjda nece na 20:18 biti bas

Comment

• Treba odmah da igraju tb.
                    sloboda ili ništa

Comment

• Sada su sanse oko 50% da se igra peti set. Ali ljudi, jos jednom ponavljam, Novaku ne odgovara po ovom suncu da igra sa Nadalom. Ako krenu do 19:30 po nasem( a posle 18:00) to je sasvim ok.

Comment

• Ovom kraja nema...

Comment

• Isoravite me, molim vas, ali ja sam mislio da se program u W prekida u 23h, bez obzira je li s krovom ili bez?

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                            Isoravite me, molim vas, ali ja sam mislio da se program u W prekida u 23h, bez obzira je li s krovom ili bez?
                            Da, ali to je tek u ponoc po nasem. Do tada ima dovoljno vremena da se sve zavrsi. S tim, sto kasnije igraju Novak i Rafa mislim da Novakove sanse rastu. Mozda bi cak bilo dobro da krenu oko 20:00 po nasem, i odmah pod krovom!

Naravno, ovaj mec ce se zavrsiti najverovatnije mnogo pre 20:00...

Comment

• Originally posted by 147 View Post
                              Sada su sanse oko 50% da se igra peti set. Ali ljudi, jos jednom ponavljam, Novaku ne odgovara po ovom suncu da igra sa Nadalom. Ako krenu do 19:30 po nasem( a posle 18:00) to je sasvim ok.
                              Zasto mu ne odgovara?

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                                Zasto mu ne odgovara?
                                Sto je toplije Nadalovi spinovi vise odskacu od podloge i Novak ih teze kontolise. To je glavni razlog i dovoljan. Takodje mislim da ce Novak mnogo bolje drzati koncetraciju ako je nesto hladnije i ako nema sunca!

Comment

Working...
                                X