Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Wimbledon 2018.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dobar Nole.. Odbranjeni bodovi od prosle godine Neka postavi neko statistiku ako nadje..
    --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      ne znam sto bi ih prebacivali na CC
      Naravno! Niko to ne bi napravio pored mix dublova. Nista ne mijenja da je mec Anderson Monfis otisao u 5. set jer je sutra slobodan dan.

Comment

Kakve veze ima koliko je imao vremena, valjda je cilj da se zavrsi mec
        i kakve veze ima koliko se puta desilo, valjda je isto cilj da se zavrsi mec
        Prvo ima veze jer je dovoljno za 5 setova prosječnog trajanja setova na travi. Tebi je isto početi u 18:30 i 20:00, pri tome uzmi u obzir da je Novak velikom srećom počeo u to vrijeme. Mix dubl je dobio prednost.

Kad se nešto dešava 4x nije slučajno.

Uzmi u obzir šta je Novak uradio u W a šta Delpo koji je potpuno nebitan za istoriju turnira.

Neki od razloga zašto je smiješno šta si uporedila.

Comment

• Ja se ne bavim teorijama, ali mogu da kazem da 18:30h i 20:05 (po našem) nije "ista situacija".
          sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by notorious View Post
            Prvo ima veze jer je dovoljno za 5 setova prosječnog trajanja setova na travi. Tebi je isto početi u 18:30 i 20:00, pri tome uzmi u obzir da je Novak velikom srećom počeo u to vrijeme. Mix dubl je dobio prednost.

Kad se nešto dešava 4x nije slučajno.

Uzmi u obzir šta je Novak uradio u W a šta Delpo koji je potpuno nebitan za istoriju turnira.

Neki od razloga zašto je smiješno šta si uporedila.
            Ne, skroz masis poentu.
            Cilj je da se svi mecevi singla danas zavrse, da bi svi imali dan za odmor, nebitno je da li su Simon i Delpo igrali 18h ili 2h.
            Zasto da ih ne prebace na CC da zavrse danas i zasto to niko osim Mareta nije ni pitao?

A posto kazes da je Djokovic trostruki sampion i da zato treba da ga postuju, onda je kontra argument da je Fed najveci sampion u muskoj konkurenciji u istoriji turnira i ima pravo uvek da igra na CCu
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Da ali svi oni bar jedan mec treba da odigraju na teneru broj 1. Ili ipak ne.

Comment

• Iskonski borci za pravdu
                Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Ognjen View Post
                  Da ali svi oni bar jedan mec treba da odigraju na teneru broj 1. Ili ipak ne.
                  Ne, nigde to ne pise

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Ne, skroz masis poentu.
                    Cilj je da se svi mecevi singla danas zavrse, da bi svi imali dan za odmor, nebitno je da li su Simon i Delpo igrali 18h ili 2h.
                    Zasto da ih ne prebace na CC da zavrse danas i zasto to niko osim Mareta nije ni pitao?

A posto kazes da je Djokovic trostruki sampion i da zato treba da ga postuju, onda je kontra argument da je Fed najveci sampion u muskoj konkurenciji u istoriji turnira i ima pravo uvek da igra na CCu
                    Ne mašim jer se sigurno nismo žalili ovoliko kad se prvi put desilo, sad je toliko providno da je začinjeno mix dublom.

Zato što me Del Potro ne zanima i znam da je sat vremena potrošio na pauze između servisa. Ne znam uopšte kakva su ti to pitanja. Jesu li Novaka prebacivali da završi, jesu šipak.

A zašto Rafaelo svaki meč na CC, možeš to bolje

Comment

• Similis simili gaudet

Comment

doslednost=0

makar je jasno da te teorije postoje samo za Djokovica, a kad su drugi teniseri u istoj situaciji, onda je to normalno
                        A vise zalim Simu nego Delpa...mogao je Zile mozda do prekida 4:0... sto se tice ferpleja...zasto je prekinut mec ako je moglo jos da se igra?

A mislim... Novak je njihov tripl čemp ne bi trebalo u isti kos sa Argentincem nikako, valjda postoje jos neke krave koje bi trebalo stititi...i kao najvaznije...koga briga (izvini Maro) ovde za Delpa i Simu...

Ne razumem bas na kakvu se doslednost pozivas? Mi smo navijaci pre svega... i naravno da je ovo teska sramota sta rade Novaku...njihovom trostrukom sampionu i 12ostrukom GS sampionu.

tt
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          A vise zalim Simu nego Delpa...mogao je Zile mozda do prekida 4:0... sto se tice ferpleja...zasto je prekinut mec ako je moglo jos da se igra?

A mislim... Novak je njihov tripl čemp ne bi trebalo u isti kos sa Argentincem nikako, valjda postoje jos neke krave koje bi trebalo stititi...i kao najvaznije...koga briga (izvini Maro) ovde za Delpa i Simu...

Ne razumem bas na kakvu se doslednost pozivas? Mi smo navijaci pre svega... i naravno da je ovo teska sramota sta rade Novaku...njihovom trostrukom sampionu i 12ostrukom GS sampionu.

tt
                          Poenta je da je tako kako je i da nema nikakve zavere zlih Britanaca.

sigpic

with experience.

Comment

• Poenta je da se ovo znalo prije par dana, napisao sam nekoliko puta na forumu. Providno da ne može providnije, nema zavjere a mix dubl dobio prednost. Ma šta god urade organizatori uvijek će biti neki razlog opravdanja a Novak će počinjati u 20:00 ako ima veliku sreću

Comment

Poenta je da je tako kako je i da nema nikakve zavere zlih Britanaca.
                              Ne verujem u zaveru bas, ali gazenje i nipodastavanje svakako.

E sad ako si misllila sto se niko nije ovde bunio da prebace onoj dvojici mec na CC...polazim od sebe...pa kazem nikada nisam ni trazila da Novakov mec prebace ako je prekinut zbog mraka ili kise, jer to nikada ne rade ako nije subota...

ALI...

Da ga stave kao treceg gde imas ispred dva potencijalno u najavi duga meca, i gde ako vec nije poceo svoj ne prebace odmah na CC kao mix dubl sto su... e onda sve po spisku do petog kolena. Djubrad imperijalisticka i odvratna! I naravno da su zli

tt
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                                Ne verujem u zaveru bas, ali gazenje i nipodastavanje svakako.

E sad ako si misllila sto se niko nije ovde bunio da prebace onoj dvojici mec na CC...polazim od sebe...pa kazem nikada nisam ni trazila da Novakov mec prebace ako je prekinut zbog mraka ili kise, jer to nikada ne rade ako nije subota...

ALI...

Da ga stave kao treceg gde imas ispred dva potencijalno u najavi duga meca, i gde ako vec nije poceo svoj ne prebace odmah na CC kao mix dubl sto su... e onda sve po spisku do petog kolena. Djubrad imperijalisticka i odvratna! I naravno da su zli

tt
                                To je druga stvar, tu aposlutno nisam nista rekla, cak sam ti rekla preko poruke da je ok sto se pljuju organizatori.
                                Ali ovo oko prebacivanja na CC je vec druga prica...

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X