Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
"Leo Messi je igrač s najviše pogodaka, najviše asistencija, najviše ključnih dodavanja i najviše uspješnih driblinga u dosadašnjem dijelu sezone Lige prvaka."
Ako uzmemo u obzir da ima driblinga malo manje od 2. i 3. zajedno postaje jos impresivnije ..
Kako covjece, kako ? ?
Comment
-
Bravo momci !!
Primera je tu, jos po 2 idemo..
Tako jee
Comment
-
Originally posted by Dale View PostBravo momci !!
Primera je tu, jos po 2 idemo..
Tako jee
Ne treba se uopste opustati, potrebna je jos jedna pobjeda.Last edited by ognjen; 09-05-15, 22:47. Reason: U zadnje vrijeme cesto propustim neko slovo u rijeci(ma)
Comment
-
Pedro je odlican fudbaler, zna sve sa loptom, brz je, razume igru i ne stedi se u defanzivi. I kada je van terena on je makismalno fokusiran na fudbal. Opravdano je bio deo trofejnih generacija Barselone i reprezentacije Spanije. Ne pruza najbolje partije u poslednje dve sezone ali u slucaju odlaska, kojem, iz mog ugla, ne smeju da se raduju ili da ga prizeljkuju navijaci Barselone, njegov novi klub bi itekako profitirao.Last edited by Bogi; 09-05-15, 22:51.
Comment
-
Originally posted by conviction View Post
Bravo za Pedra, zasluo je da mu i ja to kazem
Comment
-
Moj glas kao najboljem timu ide Barci iz 2008/2009. Neponovljiv tim i po meni najbolji u nogometu ikad, iako ovi kasnije imaju bolje statistike.
Sta ce tek bit dogodine kad Suarez ude u sezonu kako spada. Neymar i on idu garant do 40. Messi sam bog zna kako ce odigrat. Mozda prevale i 130 po sezoni zajedno.
Comment
Comment