Announcement
Collapse
No announcement yet.
2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Celom svetu je dobar, samo Srbima nije..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Bokirivaldo View PostAli sta jos moze da se doda svemu ovome...I pored saveza,taktike koja ne postoji,neimanje selektora itd...Mi nikada ne izginemo za zemlju ?? igrali su drugo poluvreme sto se zalaganja tice kao prijateljski mec protiv Solomonskih ostrva...E to me uvek najvise boli..
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostJel Matic ima parne kartone? Jel dobio on protiv Kostarike nakon one frke? Cini mi se da jeste. Znaci bez Matica na Brazil.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ali iskreno najiskrenije - usro nas je sudija najstrasnije.
Koliko god da ih kritikujemo nasu repku opet se to mora pomenuti.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Nisam ja bezveze navijao da Sergej nastupa za Crnu Goru. Prilagodili bi mu se, dali mu da igra ono što igra u klubu i možda bi i ostvarili uspeh jer ne bi puno mudrovali. Sad je kasno.
Izabrao je Srbiju. Nikad neće biti kriv savez i selektor i taktika nego on. Njega mi je jedino žao. Klasa.
Nisam pogledao nijednu u kvalifikacijama jer nije igrao. A neupućeni neka ne lupaju gluposti, nije on bio pozivan ne zbog taktike nego zna se zbog čega. Zato su to svalili na Muslina i oterali ga ko poslednju magarčinu, da ih ne proguta javno mnjenje zašto Sergej nije pozvan i da ne nastupa za CG.
Samo naivni ljudi veruju da je bilo do Muslina. Bilo je do Kežmana i Kokeze.
Drago mi je da je reprezentacija Kokeza Ramadani izduvala. Kad ti je Savo Milošević nešto u savezu šta očekivati.
Čovek bez obraza kao i svi oni. To je ta uštva što je napadala i Toleta pa mu posle lizala dupe.
Smrdo
https://youtu.be/S_A-oq_5U8ALast edited by Cassius Clay; 22-06-18, 23:35.
Comment
Comment