Announcement
Collapse
No announcement yet.
2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ovo se desi kad ti je trener totalni pocetnik pa Svajcarska izgleda kao Spanija i ima 500 pasova, dok tvoja ekipa koja je tehnicki mozda i obucenija ima 200. Niko da mu kaze da je 1-1 u drugom, da od bunkera nema nista, da mu treba pobjeda, da kad se god krene naprijed stvori se nesto, jedna ekipa je igrala fudbal, druga nije i to je to.
Truo savez i uvijek ocajno fizicki pripremljene ekipe od SRJ preko SCG do sad SRB i CG, nevjerovatno nesto, Milivojevic vise nije mogao da dise, SMS ne moze duel da dobije, Mitar se bori ali on fudbalsku inteligenciju nikad nije niti ce ikad imati, Matic se tukao standardno ali ne moze sam. Pritom kako Ivanovic i dalje igra to je tek nestvarno. Onaj blok ocajan, na kraju otisao da centrira odma stigla kazna.sigpic
Comment
-
I ja da se poserem na kvazi najveci tim Man Utd i PL jos jednom.
I na Krstajica koji je defanzivac, a ne moze odbrani da sastavi.
Matic je mnogo bunario veceras, nisam verovao da je sposoban toliko. Nije ni SMS osigrao nista, ali njega i Tadica i razumem, i Mitrovica takodje jer su mnogi trosili snagu u odbrani i prigovarali su defanzivcima na tome. Mitar je nikakav igrac, ali se bori ko lav.
Necerovatno smo staticni i pozicionirani, bez ikakve kretnje.
I na kraju bih se najvise posrao po sudiji. Sad cu uz Juznu Koreju svoju podrsku da dajem i Svajcarskoj, na svakom buducem takmicenju, da ispadnu sto pre.sigpic
Comment
-
Serem ti se u zivot Felixe. A ona dvojica neka su nam i dali golove , to su im vlazni snovi jos od najranijih tinejdzerskih dana. I neka su rasirili orla velike albanije, jebem ti i sport protkan politikom i muckim provokacijama.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Čekajte sad, šta ako npr dobijemo Brazil, 1:0, 2:1 ili bilo kako? Jes' skoro nemoguće, ali recimo da nas usere?Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
Comment