Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C. Internazionale Milano

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apgrejd je Džeko, klasa napadč nema spora, samo sam rekao da sumnjam da će igrati sa Palasiom u tandemu gore ako trener bude WM.

Što se Nagatoma tiče tvoj problem je što očekuješ od njega da bude Lejton Bejns. Dečko je došao kod vas za 6.5m ako se ne varam a danas prema transfermarktu vredi 12m, skoro duplo više, plus neka očajnička plata oko 1m godišnje, pa u obzir uzmi njegove partije za te pare i reci da li je to folp kako si napisao.

Kagavi je prošle godine pod SAF bila debitantska sezona, realno na poziciji 10-ke nema tamo mesto, ne igra, a kada igra na AML meni je ono očajno otaljavanje posla. Slabo sam gledao ovog iz Kuzena ali mislim da ako Vidara bude igrao večeras da se isti neće naigrati fudbala.

Vredi Naingolan 18, kakvi se sve igrači plaćaju većim sumama nije greh na nejga potrošiti te pare.

Comment

• Ali, tko zna, možda nas WM iznenadi i odluči se za takav tip postavke? Palasija sam pratio baš u meču protiv B&H, i mogu reći kako sam ostao impresioniran na njegovu suradnju s Aguerom, baš su odlično izgledali na terenu...

Nagatomo je doveden kao "hit-pojačanje", nakon odlično pruženih partija u Ceseni i logično je kako su svi navijači očekivali Samuraja u još boljim izdanjima, što je i pokazao u prvoj sezoni, ali nakon toga totalni kontrast - katastrofa. Osim fantastične brzine, ništa zanimljivo prikazano... I, naravno, valute što se digla.

Kagavi je potrebna dodatna minutaža, jer ne možeš očekivati super pruženu partiju nakon 10 utakmica provedenih na klupi, zar ne? Logično da ispred Runija ne može igrati (osim eventualne ozljede), ali jednostavno na toj poziciji je harao u Dortmundu. Polahko, sve ćemo vidjeti večeras... Son igra u perfektnoj formi, kao i Bayer, dok gledamo ManU - nikad gori!

Logično da vrijedi, ali izvan Čizme. Vrhunski si analitičar talijanskog fudbala i znaš vrlo dobro kako su uprave klubova jako škrte, ponajviše zbog ekonomske krize, stoga jeste puno izdvojiti za Radju 18m.
      Last edited by L' Imperator; 27-11-13, 15:51.
      18 Scudetto, 7 Coppa Italia, 5 Italian Super Cup, 3 UEFA Cup, 3 Champions League, 2 Intercontinental Cup, 1 Club World Cup

Impazzisco per te Nerazzurri alè alè, Impazzisco per te Quando segna IL PRINCIPE, Impazzisco per te Nerazzurri alè alè...

Comment

• Igra meni Nagatomo i danas dobro kod Macarija, on i Džonatan poludeli sasvim pristojno, naravno da bi bolje izgledali npr. De Šiljio i Zuniga tu npr. ali Bože moj, sasvim pristojno

Što se Kagave tiče, meni je tu njaveći problem stil fudbala u BL i PL, u PL se dosta fudbal bazira na fizičkoj spremi, da puno trčiš, radiš, da puca od duela gde Kagava nema šta da traži sa svojom kostitucijom i bojažljivim načinom igre (pro tom mislim na duele). U BL je drugačije, direktan fudbal, napred lopra što pre ka golu i tu dobar pregled igre jednog Kagave dolazi do izražaja....ti je najveća caka meni, msm niko nije lud da drži Kagavu na klupi a da misli da on može da doprinosi tu kao što je doprinosio u Borusiji gde će cenim uskoro i da se vrati.

Što se Palasija tiče, omašio si moju poentu druže, ne kažem ja da on ne može da igra sa još jednim napadačem, već da će Macari teško odustati od 3-4-1-1, pa šta bi mu danas falilo da ima gore tandem Palasio-Belfodil/Ikard (koji je povređen), cenim ništa, ali neće čovek tako da igra, voli da se obezbedi u vezi, tvrdo, osigura pre svega, pa tek onda napadanje gola.

Pa došao vam je nov predsednik, cenim da ima nameru da uloži neki euro, a eto ako želi apgrejd tima on mora da izdvoji za Naingolana te pare i za Džeka bar još 20, sve ostalo tipa priča vraćanje Livaje iz Atalante i tako slično, je presipanje priče iz šupljeg u prazno. Dakle, akcenat je na priči da će Tahir uneti svež kapital u klub, ako to ne uradi onda ja stavarno ne vidim Moratijevu poentu prodaje kluba !?

Comment

• Ma kakav Dzeko, covek se raspada svaki put kada ga vidim na terenu, ali kapiram da bi daleko vise pokazao u Seriji A, lezi njemu bas takva liga, ali ovo sto sada prikazuje, dovoljno je reci da mu je Negredo uzeo mesto na cist hustle, jer Dzeko sigurno zna vise fudbala od Spanca, ali dzaba kad je ovaj neradnik.

Je ne znam sto se Belfodilu ne pruzi sansa...
          A Mazzari ce uvek furati 3-5-2/3-4-1-1 itd...
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

• Ako želiš da budeš u vrhu talijanskog fudbala, e onda definitivno moraš da ojačaš svaki red s nekim WC igračem, to je bit. Nagatomo i Džonatan su dobri igrači, ali za prosječnih klubova, ne za Inter koji u ovoj sezoni ima velike planove.

Tipično reći otočki fudbal, ali i dosta "slabiji" su igrači prešli na otok pa su opet pružili izvanredne rezultate (Cou, zadnji primjer). ManU je momčad u kojoj navijači očekuju "ginuće" svakih 90 minuta, što je i normalno jer su gladni titula, ali baš i nisu imali vremena s Kagavom, što je i najveći problem. Lično mi je žao momka, i nadam se njegovom skorašnjem odlasku, jer ostajući u Utd-u svoju karijeru sputava nekoliko stepenica prema dole.

Shvatio sam što želiš reći, zbog toga sam i napisao: "tko zna, možda nas WM iznenadi". Macari voli da se drži jednog pristupa svih 90 minuta, ali uz moguće prijedloge pomoćnika možda se odluči i na promjene. Palasio-Belfodil/Ikardi, ne baš jak tandem pa da se riskira s tom nekom, kvaži novom formacijom...

Istina jeste, radi se o multinacionalnom milioneru, ali isto tako ne možeš očekivati baš neka enormna pojačanja, jer je prvobitni plan - čišćenje velikih dugova, a tek nakon toga stvaranje evropskog Intera. Teško da u zimskom roku očekujemo Naingolana i Džeku, moguće samo jedno ime, za koje ćemo izdvojiti finu sumu novca.
            Au, dobro si me podsjetio na Marka... Čovječe, totalno je oronuo.

Originally posted by Freshman91 View Post
            Ma kakav Dzeko, covek se raspada svaki put kada ga vidim na terenu, ali kapiram da bi daleko vise pokazao u Seriji A, lezi njemu bas takva liga, ali ovo sto sada prikazuje, dovoljno je reci da mu je Negredo uzeo mesto na cist hustle, jer Dzeko sigurno zna vise fudbala od Spanca, ali dzaba kad je ovaj neradnik.

Je ne znam sto se Belfodilu ne pruzi sansa...
            A Mazzari ce uvek furati 3-5-2/3-4-1-1 itd...
            Trenutačni prikaz nije tačan, 100%. Momak je izgubio želju i motiv za dokazivanjem u Sitiju, i željan je promjene sredine, a talijanski fudbal je savršen za ovakav tip napadača. Osim toga važno je istaći SP naredne godine, a Džeko mora biti fit kako bi što bolje prikazao sebe, ali i svoju repku.
            Last edited by L' Imperator; 27-11-13, 16:39.
            18 Scudetto, 7 Coppa Italia, 5 Italian Super Cup, 3 UEFA Cup, 3 Champions League, 2 Intercontinental Cup, 1 Club World Cup

Impazzisco per te Nerazzurri alè alè, Impazzisco per te Quando segna IL PRINCIPE, Impazzisco per te Nerazzurri alè alè...

Comment

• Nije Dzeko ni za Bosnu u poslednje vreme igrao kako valja, ima tu vise od gubitka motivacije i zelje. Ja bi pre gurnuo Belfodila, nego bacio 20m za njega. Treba Interu neki dobar veznjak cini mi se. Sad kad je dosao ovaj Indonezanin, nece biti zime, mozda ce biti love za sve, samo ne bi pozurivao za Dzekom.
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Džeka je unakazio Manćini, kada je bio u najboljoj formi on ga je gurao po 5 minuta u igru kad je jurio rezultat, naravno da će bez konstantnosti u igri, opasti i kvalitet njegove igre, mada se ne može reći da mu Pelegrini nije dao priliku npr. ove sezone i da je bio baš ispod očekivanja.

Što se tiče Tahira i ulaganja na trasfere, ne bi to bila neka enormna ulaganja ala Roman u Čelziju u prvoj sezoni, Džeko+Naingolan+Vršaljko to ne prelazi 50 miliona, mada sa druge strane za trenutne uslove u italijanskom fudbalu to jeste enormno, no sa druge strane Tahir mora dobiti na rezultatima ako želi da gura klub ka napred, jer ne vidim prosperitet kluba na finansijskom planu ako on ne igra LŠ, a do LŠ može samo pobedama, dakle mora da investira jer se može lako desiti da ove godine bude opet tu negde 4. ili 5.

Kagava večeras počinje najverovatnije na ML, pogledaj meč slobodno ako si slobodan @L' Imperator i igra protiv nemačkog kluba...ni K od onog Kagave iz Junajteda.

Comment

• Čestitao bih Jutu nagradu, za mene je on bolji iz godine u godinu... Da, da, Real Madrid njega traži i uopšte me ne čudi to. On je i u prethodnim očajnim sezonama Intera bio jedan od boljih.

Ne bih komentarisao ove toliko velike transfere u januaru jer znam da od toga nema ništa. Veliki tupan Alvaro Pereira koji kad god dobije loptu centrira će nadam se otići i doći će još jedan bek (Insua/Ansaldi/Basta/Vrsaljko/Bernat/Gabrijel Silva itd.), dosta se priča o napadaču ali i tu mislim da će doći neki špic koji je spreman da bude na klupi (Pinilja itd.) i za sredinu terena će biti interesantno. Tipujem na Fernanda (Porto), Banegu i Žusilejia. Naravno za poslednje pojačanje će se uzeti i novac od prodaje Kuzmanovića...
                  Last edited by Il Capitano; 27-11-13, 19:12.
                  IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                  ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                  C'E SOLO L'INTER

Comment

• OTVORENO PISMO ZA FREDY GUARINA !!

Ovo bi trebalo da bude otvoreno pismo za Guarina.
                    Igrac sa ogromnim potencijalom se trosi u neprekidnoj
                    potrazi za zadovoljavanjem sopstvenog fudbalskog ega.
                    Dragi Guaro
                    Ja se pitam zasto insistiras na tim pokusajima. Mi smo mnogo puta bili
                    obavijesteni sa tvojim pokusajima da srusis svijet,da pokazes da mozes biti vozac,
                    vodja u ovom Interu i ja iskreno mislim da ti imas taj kvalitet.
                    Niko ne postavlja pitanja o tvome opredeljenju.
                    Ali tu su granice koje moraju biti predjene.
                    Da bi bio lider, nije dovoljno biti tehnicki i psihicki sposoban, nego ti moras definitivnio biti mudar u taktici.
                    Kad su teska vremena i situacije, ne moze se ocekivati da nosis loptu u nedogled, pokusavajuci da driblas po svaku cijenu,
                    biti tvrdoglav i prkositi i trkati se u brzini, cak i kad su protivnici brzi od tebe a zatim skliznuti u slijepu ulicu koja neizbjezno vodi do
                    gubitka vrijednog posjeda lopte.
                    Guaro, moras nauciti igrati sa svojim saigracima, moras ih povuci i pozvati da podignu nivo igre ukljucujuci ih u svoj dio ofanzive.
                    Precesto sam te vidio na otvorenom polju kako imas previse povjerenja u svoju sposobnost, eksplodiras bez podizanja glave i pokusaja da nekom od svojih drugova asistiras u ofanzivnoj akciji.
                    Tako se gube sanse a sto i bodovi.
                    Ja pisem ovo zbog toga jer u mom malom putu ja mislim da si potencijalno veliki igrac ai da stvarno mozez biti igrac odluke i nade za svoj tim ali ti to do sad nijesi uradio.
                    Inteovi navijaci sanjaju o igracu koji moze svu tezinu nositi na svojim ramenima kad je to potrebno. Oko tebe je 10 ljudi spremni da zadovolje tvoje vjestine, a ti treba da iskoristis prednost njihovih vjestina da bi postao covjek odluke.
                    Ne moras neprestanu sutirati sa 40 metara ili iz nemogucih uglova. Za boga miloga, mozda ce sut prije ili kasnije uspjeti ali to nije ono sto nama treba.
                    Skoci na covjeka, uzmi loptu a onda ako te ne moze zaustaviti predji drugog ali onda podigni glavui nadji svoje ljude oko sebe.
                    Ja ti garantujem da je to put da budes vodja i sampion i sigurno je taj put laksi i kraci.
                    Uz ljubav i postovanje
                    Filippo Tramontana

https://www.facebook.com/InterBalkanOfficialPage
                    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Jako dobro pismo. Tramontana je kralj.

“I use an American style in my way of doing business. The one in Inter will be the same as in DC United, with a balance between costs and revenues.”
                      Dobro nam se piše, DC je trenutno posljednji, sa 24 poraza iz 34 utakmice.

Comment

• Solidan je Guarin u zadnjih par utakmica, malo se opametio. Ono na početku sezone, ono je bio kriminal. Ne znam kako je Macari imao strpljanja za onakav amaterizam.

Comment

• Zanimljiv trač vezan za zimski rok:

Agent Fabija Borinija je izjavio kako se sastao sa našom upravom, te da bi se Borini mogao već u januaru pridružiti Interu. Iako još ništa nije dogovoreno, otkrio je kako Fabio nije zadovoljan sa trenutačnim statusom na otoku, i ako se on ne promijeni do prijelaznog roka da gotovo sigurno odlazi jer želi nastupiti na SP u Brazilu.

PS. Borini je bio zvijer u Romi, volio bih da dođe.

Comment

• Koji će vam pa on, Ikardi, Belfo i naravno Palasio bolji igrači od njega, i u ligi ovde kod nas ima boljih.

Nepotrebna kupovina.

Comment

• Moje lično mišljenje kaže kako je ipak Borini puno talentiraniji od Belfodila i uvijek je dobro imati takvog talenta u ekipi, baš kao Ikardija. Ako mi jedna stvar nije jasna ove sezone, to je zašto Ikardi ne osvaja više prilike, jer je očito da bolje igramo kad je on u momčadi i kad Palasio ima svog partnera u napadu.

Btw, spominje se nekakva večera između Tahira i članova stručnog stožera, pa se nadati da će novinari "iskopati" koje ime. Osvaldo i dalje aktualan, Juve je krenuo navodno nešto jače na Naingolana, a sad se spominje i Kucka...

Comment

• Ikardi je povređen trenutno zato ga nema na terenu.

Meni je Belfo > Ikardi > Borini.

Comment

Working...
                                X