Ne znam da li mi se cini ili je Rafa nesto ubrzao pripreme za servis kad su poceli da se otvaraju kisobrani..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2018.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bojanaBG View PostProsto je neverovatno kako ga kisa uvek spasi na RGu
Sent from my MI 6 using TapatalkOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Po Rafinoj gestukaliciji i ljutnji..nerviraju ga sto gnjave sa najlonom?
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostPrvi prekid Švarcman počeo razmišljati da bi mogao pobjediti pa se utroljo u nastavku.
Možda sad izađe mentalno spremniji.
Rafa je poče da igra. Podigao intenzitev, otjerao Švarcmana van terena i priča je završena.
Ako Rafa igra svoj najbolji tenis nema Diego šta da traži.
Comment
-
Jest kad je Diego promasio onaj volej koji je trrbao u aut da ode,taj prvi gem je bio presudan,Diego je trebao da kaze,mozda jeste pauza ali ja sam i dalje bolji od tebe,ali zapravo je Rafa dosaoo i rekao sto si igrao igrao si to je to
Steta za volej,presudan
Comment
-
Originally posted by jacques9 View PostMa nema to veze.
Rafa je poče da igra. Podigao intenzitev, otjerao Švarcmana van terena i priča je završena.
Ako Rafa igra svoj najbolji tenis nema Diego šta da traži.
Comment
Comment