Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne znam da li mi se cini ili je Rafa nesto ubrzao pripreme za servis kad su poceli da se otvaraju kisobrani..

Comment

• Opet prekid.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Prosto je neverovatno kako ga kisa uvek spasi na RGu

Sent from my MI 6 using Tapatalk
        Evo i sad ga spasava
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Hahahah Rafa ne da da se natopi

Comment

• Po Rafinoj gestukaliciji i ljutnji..nerviraju ga sto gnjave sa najlonom?

tt
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ovi organizatori postaju dosadni, sa prekinima, dajte bre neka se igra po blatu da neko drugi pobedi

Comment

• Naredjuje sef sta da se radi.

Delpo ce biti sa razlogom besan ako ne dobije set u kojem je imao tolike sanse
                Similis simili gaudet

Comment

• Prvi prekid Švarcman počeo razmišljati da bi mogao pobjediti pa se utroljo u nastavku.
                  Možda sad izađe mentalno spremniji.

Comment

• Onakvu inspiraciju i ritam Švarcman više neće povratiti. Videlo se u nastavku da se "raspao"...Verovatno je mentalni razlog, razmišljanje i opterećenje pozitivnim rezultatom. Sve se srušilo nakon prekida, a ako bude sutra nastavljen meč to je samo još veća šansa za Nadala

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                      Prvi prekid Švarcman počeo razmišljati da bi mogao pobjediti pa se utroljo u nastavku.
                      Možda sad izađe mentalno spremniji.
                      Ma nema to veze.

Rafa je poče da igra. Podigao intenzitev, otjerao Švarcmana van terena i priča je završena.

Ako Rafa igra svoj najbolji tenis nema Diego šta da traži.

Comment

• Kakav gadan lik, oducava te covek od tenisa, spasi te kisa, places ko slina ona najgora, provociras, trazis tajm na 5-4. I sad kao ona uplasena sisica histerises da sto pre pokriju teren, jer mokro ne upija top spin. AJMO DIJEGO VOLIM TE

Comment

• Jest kad je Diego promasio onaj volej koji je trrbao u aut da ode,taj prvi gem je bio presudan,Diego je trebao da kaze,mozda jeste pauza ali ja sam i dalje bolji od tebe,ali zapravo je Rafa dosaoo i rekao sto si igrao igrao si to je to

Steta za volej,presudan

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post
                            Ma nema to veze.

Rafa je poče da igra. Podigao intenzitev, otjerao Švarcmana van terena i priča je završena.

Ako Rafa igra svoj najbolji tenis nema Diego šta da traži.
                            Slazem se, problem je sto Rafa ima 30 i kusur i igra 15 godina na vrhunskom nivuou bas ovog proljica nije bilo neke frke, osim Tima tako da mislim da je na nekih 60% njegovih mogucnosti, sto je i sasvim dovoljno za ovi jalovu konkurenciju.

Comment

• Dijego je stekao milona instant navijca za jednokratnu upotrebu hahahahaha

Comment

• Ja mislim da Federer dok ovo gleda udara glavom u zid i misli.. Propustih čist GS

Comment

Working...
                                X