Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Дијаз View Post
    Sta ti rekoh? [emoji23][emoji23][emoji23]

http://www.zurnal.rs/kosarka/zvezda/...racki-kvalitet
    Do qrca [emoji35]

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Pa nista...
      Izvizdati ga na svakoj tekmi, ukoliko neko bude hteo da gleda tim u kome igra sinko na tatko.
      Makar Lebron dosao, ako ovaj midzet dodje, ja u Pionir nemam nameru da dodjem, makar mi platio neko.

Comment

• Mene Pionir videti nece.
        Ovo je bruka i sramota.
        SRAMOTAAAAAAAAA

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
          Mene Pionir videti nece.
          Ovo je bruka i sramota.
          SRAMOTAAAAAAAAA
          Sto? Fica se odlicno uklapa u nas roster.. Moze da odgovori i Tomicevim zahtevima za atraktivnom kosarkom. Ima da budemo evropski GSW
          Last edited by Antona; 24-08-18, 11:46.

Comment

• Ovde nije u pitanju da li će nekoga Pionir videti ili ne, ovde se radi o poruci koju Čović šalje svekolikom ciganskom puku...Ni malo dobru poruku, istu onu kada je naplaćivao kartu u Želeezniku papreno, istu onu prepotentnu gde misli da navijači postoje zbog njega, da su masa bez mozga sa kolektivnom svešću...
            Mislim da je ovde ta linija preko koje se ne može preći.
            Čoviću idi u FMP pa neka ti tamo Junior igra, na tu je igračku i navikao. Bojim se da ti se neće svideti reakcije sa tribina.
            Spoiler
            Ako mi časi smrti postanu bliski,
            I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
            Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
            Nije umio da odstupi,
            Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
            Pao unapred, a ne unazad,
            I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Ma jasta...prestacu da gledam Zvezdu zato sto se Cho igra nepotizma...i gore nam je bilo pa sam gledao klub, ne zbog njega, Radonjica, ili bilo koga...odes pa kazes sta mislis...
              "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Izgleda da mu još niko nije rekao da se na njega ne računa i da je tu samo zbog treninga, da popuni broj... Hmm

Comment

• Originally posted by Antona View Post
                  I povremeno napusavanje trenera i saigraca, cisto da se zna red
                  Ti nisi navijač Crvene zvezde, to je definitivno. U klubu ti ništa i niko ne valja, samo ironično komentarišeš sve vezano za isti.

Comment

• S obzirom da je Sin na Tatko i zvanično igrač i u ovoj sezoni, samo svečano da izjavim da je budala svako ko pruži bilo kakvu podršku onima koji otvoreno pišaju po nama, bez imalo stida i srama.
                    Ja ću na tekme ići isključivo da se najebem matere dotičnim.
                    A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Fica je dobar momak i moze da nam bude dobar za svlacionicu.. Udruzice se sa ovima cuvenim drzacima svlacionice, Lazicem, Mitrovicem i Cirbesom.

Comment

• To je tvoj stav i možeš da radiš kako hoćeš, samo ne i da nazivaš ljude budalama ako ne misle kao ti. To da li će Čović Jr biti u timu sledeće sezone ili ne, ni jednog pravog navijača ne bi trebalo da stavlja na raskrsnicu da li će ili neće više navijati za taj klub. Ako ga aktuelni trener izabere on je igrač kkcz, ako ga ne izabere nije. Možda sa njim krpimo jedan period dok se na tržištu ne pojavi bolja opcija. Na startu nam i onako neće praviti neku razliku, bolje da je tu nego da nije.

Comment

• Vec vidim kao onu tamo sezonu, pljuvanje i bezanje ko zna gde...da me jbs ne znam sta ovi misle da ce postici time..ali neka ih...jos ovu sezonu i kupe prnje..
                          3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                          2× German League champion (2018, 2019)
                          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                            S obzirom da je Sin na Tatko i zvanično igrač i u ovoj sezoni, samo svečano da izjavim da je budala svako ko pruži bilo kakvu podršku onima koji otvoreno pišaju po nama, bez imalo stida i srama.
                            Gde je zvanično?

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                              S obzirom da je Sin na Tatko i zvanično igrač i u ovoj sezoni, samo svečano da izjavim da je budala svako ko pruži bilo kakvu podršku onima koji otvoreno pišaju po nama, bez imalo stida i srama.
                              Podrška klubu uopšte nije tema i stvarno bi trebalo da pripaziš kad tako olako deliš kvalifikacije drugima...

Comment

• Originally posted by Samo Zvezda View Post
                                Podrška klubu uopšte nije tema i stvarno bi trebalo da pripaziš kad tako olako deliš kvalifikacije drugima...

Tako je, tema je neki Dr koji je umislio da je Luj.
                                Spoiler
                                Ako mi časi smrti postanu bliski,
                                I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                                Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                                Nije umio da odstupi,
                                Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                                Pao unapred, a ne unazad,
                                I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                                Uračunato i u moj pad.

Comment

Working...