Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Meni neverovatno kako je za propast sezone kriv Jankovic itd... a nikako neki drugi,a ti drugi mogu stati u dosta podugacak spisak ljudi..od trenera, Lazica, Antica, Keselja, nesretnog pasa Rocestija, omasenog zicera Lesorta itd itd...naravno najveci krivac je onja koji je sastavio sve to...

Dangubic ako nije spreman ne treba ga uzeti, kao ni Mitrovica...vise ne znam dal je normalno da svakog igraca sa nekim problemima moramo pokupiti..i onda se cuditi njihovim povredama tamo u Januaru ili Februaru, konacno je vreme da se KKCZ ponasa kao profesionalni klub a ne svratiste za ''Delije kosarkase'' i porodicni krug ljudi..

FC3 ce naci aganzman samo ako CZ bude placala full platu tom inostranom timu..jao kako onakvom kosarkasu i EL MAGICU ne mogu naci tim...prosto neverovatno..
    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
    2× German League champion (2018, 2019)
    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Samo Zvezda View Post
      Pusti daktilografe , čujem da je odlična atmosfera na pripremama.Posebno su igrači zadovoljni Lukmanom

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
      Pre podne Železnik,popodne trim staza Košutnjak. Sad koliko su zadovoljni tretmanom ne znam.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
        Meni neverovatno kako je za propast sezone kriv Jankovic itd... a nikako neki drugi,a ti drugi mogu stati u dosta podugacak spisak ljudi..od trenera, Lazica, Antica, Keselja, nesretnog pasa Rocestija, omasenog zicera Lesorta itd itd...naravno najveci krivac je onja koji je sastavio sve to...

Dangubic ako nije spreman ne treba ga uzeti, kao ni Mitrovica...vise ne znam dal je normalno da svakog igraca sa nekim problemima moramo pokupiti..i onda se cuditi njihovim povredama tamo u Januaru ili Februaru, konacno je vreme da se KKCZ ponasa kao profesionalni klub a ne svratiste za ''Delije kosarkase'' i porodicni krug ljudi..

FC3 ce naci aganzman samo ako CZ bude placala full platu tom inostranom timu..jao kako onakvom kosarkasu i EL MAGICU ne mogu naci tim...prosto neverovatno..
        Naravno da je kriv NC za proslu sezonu.

Naravno da je NC kriv i za tri sezone sa trofejima ili je samo bio fikus.
        Last edited by Šarac; 19-08-18, 09:00.

Comment

• U vezi Dangubića, je li palo nekom na pamet da razmisli od razlogu zbog kojeg ga Budućnost ne želi?
          A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Jesi li ti razmislio da je možda spin u pitanju?
            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Okamova oštrica.
              A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Prvo pravilo je da nikada ne prihvatam neku stvar kao istinitu sve dok je ne pojmim kao takvu bez imalo sumnje.
                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Šarac View Post

Apsolutno... ko sto je Terza zasluzan za FK, ili nekada Djuric, Bjekovic za partizan....Sve zavisi u koga ste i koliko puni para drzavnih obaveznika i to je sustina...Daj ovo random forumasu bice to sve isto...Tako je i KKP igrao itd..kad imas talentovanu naciju i uz to naravno prvenstvo prolaza ili te nema nigde, onda je sve mnogo lakse...

Posle DR je dosao neverovatan broj elitnih stranaca, priznao to neko ili ne...Rocesti, Feldin,Omic, Antic, Enis, Regland, Baron, Stratos, Zirbes, Ojo, Faje i Lesort pazi ti to 12 stranaca, da ne racunamo i mlade talente JJ, Ristic, Davidovac itd itd..znaci punilo se sakom i kapom..pisaj me ako je Cova nasao neke svoje pare, ajde da mu das te sto je prodao igrace kao na stocnoj pijaci, posto je nesposoban da nadje pare pa mora da valja svakog igraca...

+ na stranu sto sa njim rade stranci,posto njih placa i onaj manje vise ko mora...Ne kazem da bi bas svako znao, ali iz te perspektive, kada imas vlast u dzepu i kad si drzavni bankomat

Kad je KKP dominiraosamo sam se borio protiv ovakvih sranja, ali NC je nastavio vec uhaban put...ostali klubovi su se razbezali i ugasili...

Pa mene je sramota tog FMP, ej imas dva tima i oba placas i onda pricas o nemanju para i ostalim sranjima a to nam je vrh neregularnosti

Zna se da ne volim partizan ali isto ne volim ljude koji ovo podrzavaju zbog nekih svojih frustracija..sta fali da imas derbije kao Oly i PAO..itd...

Sacekajmo jos malo da vidimo tog famoznog back up-a, mada ruku na srce ne bi bilo ko zna koji put da imam pravo a da neko drugi nema i zanemari tu cinjenicu tako sto ce uzeti ''malu pauzu''

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                    Prvo pravilo je da nikada ne prihvatam neku stvar kao istinitu sve dok je ne pojmim kao takvu bez imalo sumnje.
                    Izvesno je da nije završio sezonu zbog povrede.
                    Izvesno je da je u svakoj sezoni im period od nekoliko meseci gde nije mogao da igra.
                    Izvesno je da je pre kratkog vremena sam rekao da i dalje oseća bolove.
                    Veoma je izvesno da Budućnost ne želi takvog igrača.

U čemu se sastoji sumnja?

Comment

• Sumnja se sastoji u tome da ga je Budućnost uopšte i htela, i/ili da je on želeo da pređe kod njih. Takođe, ne zna se koji je stepen njegove povrede i uopšte o čemu se radi.

Comment

• Ma Danguba je podlozan povredama to samo slep covek ne vidi pa on kod nas nije sastavio celu sezonu a da nije pauzirao mesec dva.
                        Nego daj da dovedemo Stefana Markovica i Aleksu Ilica i da zatvaromo roster polako.

Comment

• Taman da napadamo sa njih dvojicom sledeće godine FIBA ligu šampinjona.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                            Meni neverovatno kako je za propast sezone kriv Jankovic itd... a nikako neki drugi,a ti drugi mogu stati u dosta podugacak spisak ljudi..od trenera, Lazica, Antica, Keselja, nesretnog pasa Rocestija, omasenog zicera Lesorta itd itd...naravno najveci krivac je onja koji je sastavio sve to...

Naravno da nesretni janković nije kriv za prošlu sezonu, naravno da ni Ročov pas ni Lesorov Zicer nisu krivi, niti su oni uzrok. Ko tako misli samo se zavarava, za sve to je kriv ona koga Šarac pominje, NČ jer je napravio neverovatnu grešku (neko bi rekao zaigrao se kao na PES-u, ne znam da li ima kakva Basket igrica).
                            Sreću treba zaslužiti a mi je prošle sezone nismo zaslužili.
                            Ja bih i Dangubu i Mitra potpisao na keca.

Originally posted by Šarac View Post

Kriv je i to se ne može ničim zabašuriti. Takođe je zaslužan za to gde je danas Zvezda jer "setimo se 2011-e i gde smo tada bili". Ipak je on satbilizovao klub (uz pomoć politike na vlasti i svojih menadžerskih sposobnosti).
                            Ono gde je najviše kriv NČ je sujeta (ako sem kao forumaš i navijač - običan da primetim, ta nas je sujeta koštala ne samo titule u ABA ligi, ne samo neučestvovanja u EL (jbg nemamo tapiju) već ono što je najbitnije mi drugu godinu za redom pravimo restart, e to je jako bitno i bolno za Zvezdu i zvezdaše.
                            Spoiler
                            Ako mi časi smrti postanu bliski,
                            I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                            Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                            Nije umio da odstupi,
                            Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                            Pao unapred, a ne unazad,
                            I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Nama za titulu treba dobar back up PG i to je to..Tj da imamo dobre sanse za istu ako se poklope kockice. Moramo dobro odigrati sezonu i imati prednost domaceg terena, nije to lako ali nije neostvarivo...licno mi se najvise svidja Cedevita, ali kod njih je veliki znak upitnika sta mogu, najvise zbog toga sto nemaju jak domaci teren.

Ne bih vracao ni Mitrovica ni Dangubica, eventualno tokom sezone uzeo jednu cetvorku ako se ispostavi da nam treba uopste...cak mislim da nam vise treba Mitrovic da je u solidnoj formi, kao neki paker sa pozicije 4-5, posto od prisutnih niko nije tu kvalitetan...

Comment

• Stigo brat ...
                                Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                                biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

Working...
                                X