Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moze Manny.
    Kod mene je bilo samo pitanje trenutka kada ces ga predloziti i analizirati.

Comment

• Da da eh ovo je igrac koji je apsolutni fit za ovaj roster. Neko ko moze da razigra, da smiri napad, da odlicno odigra pik, da ukrade loptu, povuce kontru ima pregled... Nije mi jasno kako imamo iste dimenzije a on ne izgleda debelo. Mada ja vjerujem da ce Tomic dobro odabrati, citav strucni stab radi na dovodjenju PG kako Sarac rece, nece se zuriti sa odlukom osim ako ne iskrsne neko extra pojacanje.

Comment

• Le Mans je uzeo prvenstvo u Francuskoj a Justin Cobbs je bio vodja te ekipe na pleju. Imao je jednogodisnji ugovor, i takodje je free agent. Plej koji odlicno igra pick i ima raznovrsan napadacki repertoar. Nije elite ni suter, ni slasher ali sve radi vise nego dobro. Jedino u picku je bas dobar. Pametan igrac, winner. Nine neki defanzivac ali nije ni rupetina.

14 poena, 6 assista po tekmi. 45% iz igre, 35% za 3 na 2.18 pokusaja. Bacanja automatik na 88%.

Last edited by MannyCalavera; 20-07-18, 12:46.

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
          Da da eh ovo je igrac koji je apsolutni fit za ovaj roster. Neko ko moze da razigra, da smiri napad, da odlicno odigra pik, da ukrade loptu, povuce kontru ima pregled... Nije mi jasno kako imamo iste dimenzije a on ne izgleda debelo. Mada ja vjerujem da ce Tomic dobro odabrati, citav strucni stab radi na dovodjenju PG kako Sarac rece, nece se zuriti sa odlukom osim ako ne iskrsne neko extra pojacanje.
          Mislim da se ovaj lik sto radi highlightse malo sjebao. Nema 100 kila on Dakle ne 98 nego 89 kila na 191-2 koliko je visok

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
            Evo jednog predloga. Chris Kramer iz Rytasa nema vise ugovor, tj. potpisao je prose godine na jednu sezonu. Covek je imao super sezonu u Litvaniji i cak je bio proglasen i za defanzivca godine. Uz sve to je timski igrac, 9 poena, 6.6 assista po mecu. U Evropi je vec 6-7 godina. Pre toga peglao u Oldenburgu. Nije neki vrsni suter, ali je solidan napadac. Defanzivac je odlican i dobar atleta, eksplozivan prvi korak i napada reket i kos cesto.

Ima tu i ovo kad je rastavio Pangosa na komade. Nesto slabiji od Crafta u tom pogledu ali bolji i krupniji atleta, i vrsniji napadac.

Mislim da imamo pare za njega, na visegodisnji...
            Odlican igrac, takav nam treba.
            Ako bi dosao on ili Markovic bila bi ovo ozbiljna prica.

Comment

• Samo skupljate mrtve belce ...
              Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
              biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                Samo skupljate mrtve belce ...
                Polako. Leto je, ako treba na Adi ce da nabaci i boju

Comment

• On ostaje u Ritasu, ciglar isto..Mani voli ciglare, vise nego leba da jede )
                  3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                  6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                  3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                  2× German League champion (2018, 2019)
                  6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                  4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                  2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Ali Markovic-Kramer bi bio brutalan plejmejkerski par.
                    Vucicu, daj pare!

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                      On ostaje u Ritasu, ciglar isto..Mani voli ciglare, vise nego leba da jede )
                      Hahhahaha ciglar. Pa dal si ti cist A i nigde nisam video da ostaje u Rytasu covek.

Brate za tebe je onaj Jordan Hulls pacenik iz Bundeslige

A da, i svaki kombo bek tu pored puta koji moze da se nadje.

Comment

• Kramer ciglar, hahahHhHah.
                        Zivi se lepo od ove kosarke.

Comment

• Originally posted by Guthrie View Post
                          Ali Markovic-Kramer bi bio brutalan plejmejkerski par.
                          Vucicu, daj pare!
                          Ne bi bili dobar par, prilicno su istog arsenala i tip igraca. Za tim je bolje da imas dva razlicita tipa kako bi igru mogao da prilagodis ukoliko protivnik zna da zaustavi primarne napade startnog PG, dobro je da sa klupe udje neki drugi tip igraca koji moze da ponudi drugacija rjesenja. Zamisli da je Rocesti imao njega, pa kad ti krenu lupati i udvajati Roca, udje tata da probije do kosa ili asistira slasere...

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                            Polako. Leto je, ako treba na Adi ce da nabaci i boju
                            Može i kvarcovanje a i ona krema za potamnjivanje...danas je bar lako napraviti tamnoputog, još mu frizer napravi dredove i.....klupa je njegova.
                            Spoiler
                            Ako mi časi smrti postanu bliski,
                            I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                            Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                            Nije umio da odstupi,
                            Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                            Pao unapred, a ne unazad,
                            I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Litvanska liga 25/93 27% EC 13/33 39% Nemacka liga 36/126 27% FIBA 7/33 ZA TRI pre toga 27 liga 39 ec i tako dalje i tako dalje...Kad mu se spoji sut za tri iz svih sezona, tesko je iznad 30% na malim uzorcima jos i nagura, na vecim ide ispod 28%

Kramer cak nije ni atleta, tj jak je fizicki ali skok itd..nema da kazes nabijen je pa relativno lako zavrsava ulaz..On ne da je ciglar nego ono, nedao Bog nikom, on cak ima 3-4 puta vise suteva za dva nego za tri, sto retko pokusava i to lose..

Igra dobru odbranu, dobre kretnje ima i jak je ko bivo za njegovu visinu

Ovom sto se smeje bolje da izbrise post da se ne bruka...dobar je i asistent, odbrana top, zna d aukrade i vuce do kraja.. gledao sam lika bar 50+ puta celu utakmicu...tako da se ovaj gore ne bruka bzvze..
                              3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                              6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                              3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                              2× German League champion (2018, 2019)
                              6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                              4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                              2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
                                Može i kvarcovanje a i ona krema za potamnjivanje...danas je bar lako napraviti tamnoputog, još mu frizer napravi dredove i.....klupa je njegova.
                                Može da se napravi i pita od g....., al ne može da se jede
                                Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                                biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

Working...
                                X