Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne znam bas da je to istina. Moguce da se nudio, posto se nudio i Cedeviti prvi...Samo ovo je ono,zona sumraka, mada me nista ne bi cudilo..
    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
    2× German League champion (2018, 2019)
    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Vi licitirate imenima ja lomim glavu oko trenera ej ljudi mi smo ove sezone napravili minus izmedju 1 000 000 i 1 500 000 eurica koji bre tim koji bakraci iz godine u godinu pravimo sve veci minus to nam je realnost.
      Sta dalje zaduzivati se jos na ustrb rezultata ili se pokrivati sa onim sto imamo tj. onoliko koliko zaradimo trosimo i budem prosek.

Comment

• Moje misljenje je da je uvek bolje da se ne zaduzujes. Budi stabilan, radi koliko imas para ali posteno i realno. Placaj ljudima redovno plate. Kad tad ces bucnuti i dobar rezultat, pogodi se generacija neka.

Kad nisi u nebulozama, ne moze niko da te ucenjuje i izigra.

Comment

• Originally posted by ajkisloba View Post
          Vi licitirate imenima ja lomim glavu oko trenera ej ljudi mi smo ove sezone napravili minus izmedju 1 000 000 i 1 500 000 eurica koji bre tim koji bakraci iz godine u godinu pravimo sve veci minus to nam je realnost.
          Sta dalje zaduzivati se jos na ustrb rezultata ili se pokrivati sa onim sto imamo tj. onoliko koliko zaradimo trosimo i budem prosek.
          Daj boze da je minus milion. Bojim se da je veci.

Comment

• Ovaj puta, toliko da prodamo nemamo.
            Videcemo.
            Ja sam ubedjen da Lesor ide, kao i Feldin.
            Za Lesora ocekujem nekih pola milki da uzmemo minimum, koliko god to nekome cudno zvucalo.

Comment

• Dajte nemojte me nasmijavati za Lesora igraca sa najmanje kosarkaske inteligencije u Evropi 500 000 obestecenje pa mi bi jos trebali da platimo samo da ga se resimo.
              Za koga ce ove sezone Zoc iskesirati milion aj da ga vidim nema ga vise kod nas u timu.

Comment

• Uzasan plan, ja bih krao, zaduzivao se, udarao kazne i gubio na BAT pa svakih 20ak godina UPPR dok sve jedan klub ne stopim u mene i onda sam sampion jer nemam skim da igram, Rijana da mi bude preCednik

Comment

• Originally posted by ajkisloba View Post
                  Dajte nemojte me nasmijavati za Lesora igraca sa najmanje kosarkaske inteligencije u Evropi 500 000 obestecenje pa mi bi jos trebali da platimo samo da ga se resimo.
                  Za koga ce ove sezone Zoc iskesirati milion aj da ga vidim nema ga vise kod nas u timu.
                  Za tog istog Lesora smo imali 800k ponudu od Himkija tokom zime.
                  Interesovali su se jos Barsa i Makabi.
                  Evo, moze gospodin Sarac da potvrdi.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                    Afirmisao se ove sezone zato nam je i zanimljiv. Doduše, bio je i prošle.
                    Dakle, kao što sam i rekao, nedostupan.
                    A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Guthrie View Post
                      Ovaj puta, toliko da prodamo nemamo.
                      Videcemo.
                      Za Lesora ocekujem nekih pola milki da uzmemo minimum, koliko god to nekome cudno zvucalo.
                      Zašto bi Feldin išao kad ima dobar ugovor ?

Jedino ako mu Miško nađe bolji

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                        Dakle, kao što sam i rekao, nedostupan.
                        To ćemo tek da vidimo da li je ili nije. Ne igra za neki preterani novac.
                        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Za tog istog Lesora smo imali 800k ponudu od Himkija tokom zime.
                          Interesovali su se jos Barsa i Makabi.
                          Evo, moze gospodin Sarac da potvrdi.
                          Jako tesko. Tih 800k su bili novinarska patka. Moja procena je da ce neko dati 250-300k kome on odgovara za sistem i moze s Miskom da se dogovori za ugovor.

A mozda ne daju nista. Nas ce on kostati sledece godine 200k. Nije to previse, ako se dovede ljudski trener.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                            To ćemo tek da vidimo da li je ili nije. Ne igra za neki preterani novac.
                            U Tofasu ima slicno kao Micic sto je imao 150-170k.

Mi do 300k mozemo da damo. Mislim da ce njega Efes da uzme makar za rezervu, a to je pola milke sigurno ugovor.

Nas klub ima bolju reputaciju od Tofasa. Al tamo su redovne pare.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

Ovaj puta, toliko da prodamo nemamo.
                              Videcemo.
                              Ne zvuči čudno uopšte, dečko je prospekt koji je i u ovoj sezoni u EL imao dobre partije. Celu KLS je odigrao nemotivisano i nije reper za bilo šta. Dosta je uticao na njega promašaj iz odbojke u Podgorici.
                              Sa iskusnim trenerom i drugačijim pristupom verujem da može doći do još bolje i stabilnije igre. Da li će to biti naš iskusni trener ili nečiji drugi ostaje da se vidi.
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• i da pomisle da su nesto uradili po planu.
                                Nije moguće da si ozbiljan ?

Comment

Working...
                                X