Nidam nije igrač za Zvezdu, a i Tomić svakako ne voli takve igrače.Još jedan divljak poput Feldina nam ne treba...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Rochestie, McCollum
Feldin, Dobrić, Radanov
Gentile, Davidovac
Vezenkov, Robinson, Janković
Pleiss, Lessort
Tako nešto otprilike. Može i Dangubić ako se predomisli.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostAko Tomic potpise bice na visegodisnji ugovor i prvi i osnovni uslov je da iskljucivo on odlucuje o angazovanju igraca believe it or not.
Tomic ne mora uopste da se zuri sto se mene tice. Kad smo mi pa imali kompletiran tim sredinom jula. Do oktobra ima vremena.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostDaj reci ti sto je opet pomerena skupstina?
Tomic ne mora uopste da se zuri sto se mene tice. Kad smo mi pa imali kompletiran tim sredinom jula. Do oktobra ima vremena.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostPleiss?
McCollum?
Gentile?
Pa sta cemo mi da igramo sa ovom postavomDace nam Borac 120 koseva.
Uz to, Vezenkov je vec potpisao za Olimpijakos. McCollum ima jos jednu godinu ugovora sa Efesom. Gentile bi nam tek ugrobario svalacionicu.
Kad sam gledao poslednji put svi su bili FA moguće da se nešto u međuvremenu promenilo. Ako je neko pod ugovorom i možemo da platimo obeštećenje, ne bi nam bio prvi put.[emoji41]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostDaj reci ti sto je opet pomerena skupstina?
Bice promena i nije jos cista situacija da se i zvanicno zakaze skupstina kako bi ljudi bili i pozvani. Imenovanje trenera nema veze sa sazivanjem skupstine.
Comment
Comment