Posprdao ga Mischa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monte Carlo 2018.
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Kakva BH paralela Gaskea, jebem ti zivotOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne gledam, pa ne znam kako igra Gofan, ali po rezultatu Stefanos se fino bori.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Muller raznosi ZverevaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Toliko tipičan set za Zvereva. Apsolutna kontrola u meču, mnogo bolji i to kruniše brejkom. Zatim razmišlja o ko zna čemu, valjda da je set već dobio. Malo padne koncentracija, protivniku ne pada na pamet da se preda, i slijedi potpuni raspad. Hoće li on ikad naučiti da kad mu ide dobro mora nastaviti ono što je radio do tada i potruditi se da bude još bolji? Ja nijesam siguran jer mjeseci prolaze, a u tom segmentu ne vidim ni trunku napretka. Plus što je njegov forhend sigurno među najboljih 350 forhenda od aktivnih igrača.Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
Comment
-
Donaldson kaznjen sa 5000 evra.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment