Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monte Carlo 2018.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lep match-up je Grigor-Gofan,svaki mec im je gledljiv,poeni puni raznovrsnosti,podsecaju me ponekad na Novaka Rogera kad igraju jedan protiv drugog

Comment

• jbt match up u kojem se unaprijed zna pobijednik, kao da gledas rogera i rafu na zemlji

Comment

• Da Rafa bi samleo Rogera 2:0 svaki put dok ovi bar igraju dramatican mec svaki put,a i nije da Gofan nije nikad pobedio Grigora,ja govorim za razmene,uzivanje gledati ih jer sam neutralan

Comment

• izgubio Goffin snagu u udarcima na 5-1, tako standardno za njega. Dimitrovu edberga momentalno, a kad ga je to Goffin pobijedio, i da je bilo dramatično, i ako bi izgubio set Griša brzo bi prebriso pod sa Davidom nakon toga. Dramatično je samo to što su ovo dva mentalna patuljka i nisu u stanju zavrsavat meceve, setove.
          Last edited by Mrkela; 20-04-18, 11:51.

Comment

• U Roterdamu ga je dobio Goffin.
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Proigrao Dimi na zemlji, naravno kada ne ocekujem i kada mi ne treba...sve naopako.
              Eee Davideee.. Davideee...cccc

tt
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Bravo Grigore!
                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Morao je David da uzme ovaj 2.set, ali i juce je imao 5:1 i jedva iscupao set protiv Aguta
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• e moj rogere kome ti wtf prepustis igra se Rafa, Thiem ga moze dobit samo kad Rafa odluci tankirat turnir neki na zemlji..

Comment

• Odavno nije ovako igrao u MC, vec mu je forma strasna a tek ima vremena do RG gde on obicno postaje monstrum i igra najbolje. Bh mu je najbolji ikad, strasno je sta igra s tim udarcem.
                      OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                        Bh mu je najbolji ikad, strasno je sta igra s tim udarcem.
                        E ovo. Bas juce pricam drugarici da dozivljavam eyegasm dok gledam njegove bh dijagonale
                        13/13!

Comment

• eyegasm, wow

Comment

• Hahaha, i kao bio je povredjen za IW/Majami
                            takticki preskocio beton, spremao se za sljaku, samo mi nije jasno zasto nece da prizna
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              Hahaha, i kao bio je povredjen za IW/Majami
                              takticki preskocio beton, spremao se za sljaku, samo mi nije jasno zasto nece da prizna
                              Jbg sponzora, navijaci, mnogo toga je u igri. Preocito je bilo da se spremao strikno za sljaku, ustvari pre AO-a dao je izvjavu gde kaze da ce sve baciti ove sezone na sljaku i da ga nista drugo ne zanima.
                              OVAKO

Comment

• Nadal djeluje zastrasujuce.

Comment

Working...
                                X