Kakve veze ima sto nemaju isti stil igre.. Federer je sigurno za sad vise pretrcao od Corica, sto je slucaj i kada igra protiv Novaka.. A prava je misterija kako moze jedan 37 godisnjak da trci ovoliko, proklizava i da sve vraca..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2018. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
X
-
-
Originally posted by Fića View PostKakve veze ima sto nemaju isti stil igre.. Federer je sigurno za sad vise pretrcao od Corica, sto je slucaj i kada igra protiv Novaka.. A prava je misterija kako moze jedan 37 godisnjak da trci ovoliko, proklizava i da sve vraca..
Comment
-
Originally posted by Unofficialpage View PostFedereru ofanzivno zaigraj, normalno da Borna izgleda kao Delpo kad ne mora se ni milimetra pomjeriti, šetaj ga Federeru i vidjet ćeš kako puca fh Borne.
bravo borna samo dubokoLast edited by Mrkela; 17-03-18, 20:08.
Comment
-
Originally posted by Mrkela View Postgle cuda ponovno trci, folirant borna
Inace okrenula na Mancu...i ne znam od koga me glava vise boli
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Mrkela View Postkako mozes zaigrati ofanzivno protiv onog sta je borna slao krajem prvog i pocetkom drugog, protiv one dubine i one kontrolirane agresivnosti tako zvane, tad se roger nista nije pitao.Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.
Comment
-
Višković kao po običaju navijački u korist Federera komentarišeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Sad mirno, imas gaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Unofficialpage View PostNišta tu nije toliko spektakularno i na šta Federer nema odgovor, igrao je milion puta protiv takvog tenisa. Federer je usporen, udarci ne slušaju, dubine nema, agresivnosti nema. Skoro cijeli meč igra bh slice. Kad kažem spektakularno mislim na Rogera.
nema ni mirke,a ni krovaWizard
Comment
-
Originally posted by Mrkela View Postpa ne trose istu energiju za uputit udarac ili servis, ne razumijes ocito, nije sve u trcanju
Comment
Comment