jebo me svako ako nisam sad reko evo ide dupla, previse vremena ima dok se vraca do servis linije, ovi supci iz publike urlaju, on razmislja o servisu i kanal
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2018. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
X
-
Na 3 jezika se bodri likOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Fića View PostVrlo dobro ja razumem sinovac..Hoces mozda da kazes da je manje potrebno energije Federeru da lupi fh od 140 km/h nego Fereru njegov od 90 km/h.?. A efikasnost servisa nije nikakav faktor jer ako protivnik servira as ili viner ni ti ni on necete tricati jer poen nece biti zapocet.. Faktor jeste snaga udaraca(i preciznost, naravno), jer ako je nemas moras da nadoknadis trcanjem. U ovom sulicaju i Coric i Federer istom jacinom udaraju, dakle otprilike isto trce, a posto je Borna efikasniji na bh mogu da procenim da je Federer vise pretrcao do sada..Last edited by Mrkela; 17-03-18, 20:26.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostNa 3 jezika se bodri likŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Lari da na kraju turnira uz trofej i ček spakuje Federeru i mrežuŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment