Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2018. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Ja mislim da namerno trazenje MTOa, prekidanje momentuma protivniku jeste krsenje pravila tenisa i tezak gamesmanship. Kao sto je i odugovlacenje kod servisa itd.
    Znam da ce me sad napasti za AO 2017. ali Fed je pre toga MTO trazio tipa pre 5 godina, tako da nikako ne moze da se racuna.

Lomljenje reketa mi je skroz ok, moraju negde da izbace negativnu energiju, reket je najbolja varijanta.
    Ja nisam nigde rekao,da je trazenje MTO da bi se samo prekinuo momentum protivnika ili samo da bih se ti odmorio ok,sa neke moralne strane,...krenuh o 2017,al necu jbg ,njemu dotle nije trebalo RF-u,jbg on jeste svakako bolji teniser od Delpa i sa minimalno poteskoca zdravstvenih sto se tice karijere...e sad,time treba da se bave oni sto uredjuju pravila,pa i oko tog vremena i oko lomljenja reketa dal je za opomenu ili ne i etc.

Posto i dalje ne iskacu iz pravila meni je sve to u redu,inace ja licno nikad ne bih uzeo MTO ako mi stvarno nije potreban,ali ni protivniku nikad ne bih zamerio,ako ga uzme da bi mi prekinuo ritam,jbg koristi sva dozvoljena sredstva do pobede,samo bi gledao da me tako nesto ne iznervira ,jer onda bi se desilo nesto slicno ko RF kad je servirao za mec sinoc,izglupirao se,licno mislim sve zbog posledice nervoze i tenzije koju je imao kroz ceo mec
    Last edited by 61563; 19-03-18, 13:02.

Comment

• Ja bi ukinula MTO
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
        Odlicno zapazanje Ziko glede bitke forhend na forhend. Pobiti se fh na fh sa Delpom nije preporucljivo jer mu je isti veoma jak ako ne i najjaci na turu. Na ovako sporoj podlozi ta tazlika bese jos uocljivija u Depovu korist
        Napredak Delpovog bekenda vec je dovoljno pominjan kao jos jedna od bitnosti u ovoj pobedi dok je nekako ispod radara prosao Delpov drugi servis koji bese odlican. Kombinacija kika kao jedna varijacija i brzog i dubokog kao druga bese neresiva enigma za Federera. Bile su to muke po riternu gde se cesto menjala pozicija sa uglavnom bezuspesnim ishodom.
        U drugom delu posta o tome sta je prelomilo mec malo si kanda promasio temu jer su opisana desavanja iz zavrsnice 2. seta
        нисам промашио, Федерер је у трећем имао сервис да заврши меч,одсервирао као ас и требало би да буде готово, а кад се вратио направио дуплу и на крају изгубио свој сервис гем, у тајбрејку је био сав одсутан 0/5 и све је било готово за Делпа...
        sigpic

Comment

Ne znam da li mozes da zamislis, ali i admini/moderatori su zivi ljudi kojima padne mrak na oci i ne mogu da kontrolisu emocije.
          Onda tolerisi ispade ostalim clanovima foruma kad njima dodje mrak na ocima. Jer da sad napisem da je Federer picka i odvratno govno ti bi me banovala zauvek. (ne mislim tako za njega samo dajem primer )
          OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Onda tolerisi ispade ostalim clanovima foruma kad njima dodje mrak na ocima. Jer da sad napisem da je Federer picka i odvratno govno ti bi me banovala zauvek. (ne mislim tako za njega samo dajem primer )
            Gde bas njega uze za primer

pa tenisu bas davno nije bilo banova, mozda nekih usmenih opomena ili kaznenih poena

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Gde bas njega uze za primer

pa tenisu bas davno nije bilo banova, mozda nekih usmenih opomena ili kaznenih poena
              Samo zelim da kazem da svi clanovi trebaju imati isti tretman, a tu ukljucujem admine i moderatore. Ne smeta mene osobno ako ti nazoves nekoga foliranta ili bilo kako u momentu nervoze, al onda tolerisi/te kad i neko ko nije moderator isto tako ima blagi ispad u trenutku nervoze i besa. Naravno neke bas pogrdne i teske reci nisu opravdane, psovanje familije i slicno.

Secam se da sam jednom jebao familiju Verdaska zbog pada na kladionice, dobio sam opomenu i to je to, zasluzio sam je.
              OVAKO

Comment

• Pa to i kazem, na tenisu se dosta tolerise, posebno na live temama ili neposredno po zavrsetku meca, kad su emocije jos jake.

Ali nemojte sad ovo da zloupotrebljavate

sigpic

with experience.

Comment

• Nadal nikada nije polomio reket
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Pa to i kazem, na tenisu se dosta tolerise, posebno na live temama ili neposredno po zavrsetku meca, kad su emocije jos jake.

Kome se toleriše, svi Novakovi navijači su kulturni a ovi malomanjekulturni su u drugom taboru i samim tim nedodirljivi.
                    A najbolji su mi ovi što ti se dodvoravaju komentarima nećemo ih imenovati.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                      Nadal nikada nije polomio reket
                      Zato sto mu je stric zabranio

Originally posted by torpedo View Post
                      Kome se toleriše, svi Novakovi navijači su kulturni a ovi malomanjekulturni su u drugom taboru i samim tim nedodirljivi.
                      A najbolji su mi ovi što ti se dodvoravaju komentarima nećemo ih imenovati.
                      hahahhhaha, dobra fora

sigpic

with experience.

Comment

• Striko revolucionar
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by mark it zer0

Dayman (a-a-ah...)
                          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                          Champion of the sun (a-a-ah...)
                          You're a master of karate and friendship
                          For everyone

Comment

Pa to i kazem, na tenisu se dosta tolerise, posebno na live temama ili neposredno po zavrsetku meca, kad su emocije jos jake.

Vala mene bas i ne doticu mnogo ovi mastersi,kao navijaca Noleta...poslednji mec koji me je bas smorio je cuveni prstic 2011,naravno bilo je jos,katastrofa tipa Stanimal 1,2,3...a i vas RF-ovce ,ne bi bas trebalo ista sem GS slema da nervira,posle onih USO MP..2010,2011...pa i ponekog W samo lagano...

Comment

• Ma slazem se, mene je vise nacin na koji je izgubio iznervirao, nego sam poraz...
                              Ali sta je tu je, idemo dalje

Wimbledon je najbitniji turnir koji je preostao ove sezone, sve ostalo je nebitno

z3 compact using Tapatalk

sigpic

with experience.

Comment

• dakle,ostrašćneost još nije prošla

LM,mene isto nervira što se delpo vuče,ali me još više nervira što se ajnštajn edberg više folira dok sve ide kako on želi.kad dođe do gustog,ondak prcnema gospodina nego fuck off

plus blamaža fed fanova,predvođena bojanom koja igrača naziva gov(net)om i to sve zbog jedng mastersa

glede banovanja,ja sam bio 6 meeci zbog neprimernog rečnika...pa msm
                                Wizard

Comment

Working...
                                X