Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2018. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne znam šta mu stoji u sponzorskim ugovorima, ali moguće da je tamo stoji nešto što objašnjava ove sumanute povratke u kojima ga aitsajderi lagano deklasiraju

Comment

• Originally posted by Nerealan View Post
      Neće se on nikada vratiti

@limun ne dobija se snaga iz spanaća, to je bio samo crtani
      Jeste...a kada je bio strah i trepet, pored spanaca jeo i brokoli

tt
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

@limun ne dobija se snaga iz spanaća, to je bio samo crtani
        Aj ti igraj 2 i po sata protiv Daniela pa da te vidim.
        Ili mozda ova snaga izlazi iz Noletovih rezervi mesa koje je skladistio u stomaku od pre 3 godine?

Comment

• Baš me interesuje hoće li igrati Miami.

Comment

• Bravo Nole.. Ma nek je samo lakat zalecen, drugo nije vazno.. Kondicija? koga briga, totalno nebitno.. bh? Ma sta ce ti bekend, boli te briga. Ritern.. pihhh
            Otresao te celendzer igrac kao slinu? Ma neka ide zivot..
            --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Federer se vrati posle 6 meseci pauze u 35. godini i posprda se sa konkurencijom, a Djokovic i dalje u kanalu. To mi nije jasno, mora da menja pristup, poradi na kondiciji i krene da jede.
              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• ма нема воље да живи, добијао је на адреналин и велку глад за победом, сад се само слика за читуљу
                sigpic

Comment

• i velite težak žreb

jbt,kao WTA-s tim da su igračice malo jače
                  Wizard

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                    ма нема воље да живи, добијао је на адреналин и велку глад за победом, сад се само слика за читуљу
                    Ziko bre...jel si i ti prso? Kakva bre citulja??
                    Ako ne mozete da iskulirate niko vas ne tera da svoje frustracije ovde lecite. Dosta aman!

tt
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Nemam objasnjenja za ovo,igrao je 10x bolje u Australiji,dal je prehlada ili je posle operacije izgubio osecaj ne znam,behend protiv Cunga na Ao je bio sjajan

Comment

• Kakva Australija. On je tamo izgubio od polufinaliste. Ovaj današnji neće proći sledeće kolo.

Comment

pitanje je da li če iko od bivše 4
                          Wizard

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            Jeste...a kada je bio strah i trepet, pored spanaca jeo i brokoli

tt
                            ma zezam se Oljice, nema to veze šta jedeš. Nego nema on više glavu šampiona

Originally posted by joshmor View Post
                            pitanje je da li če iko od bivše 4
                            Teško će i oni, mada me i ne interesuju. Samo mi je krivo za Novaka što se muči i što ga blate ljudi, nikako nije to zaslužio
                            Last edited by Nerealan; 11-03-18, 22:35.
                            Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
                            До поновног сусрета, твој Швабо

mala H2H 2018/19
                            suicide
                            2019
                            velika H2H 2019/20

Comment

ma zezam se Oljice, nema to veze šta jedeš. Nego nema on više glavu šampiona

Teško će i oni, mada me i ne interesuju. Samo mi je krivo za Novaka što se muči i što ga blate ljudi, nikako nije to zaslužio
                              Nema glavu sampiona posle visemesecne pauze i povrede koja ga je toliko mucila...ma kako si samo dosao do toga sada u ovoj fazi ...kada sa mozda velikom sigurnoscu mozemo da kazemo posle ko zna koliko vremena da je povreda proslost

tt
                              sigpic

Comment

• Nalozio se Federico
                                Originally posted by Casiraghi
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...
                                X