Ne mogu da verujem od koga on gubi nakon osvojenog prvog seta. Težak je povratak kad u glavi ne veruješ da možeš da pobediš najbolje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2018. godina
Collapse
X
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostOd.......Cilica....Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Blamaza se nastavlja.. Kada Cilic postaje mentalna gromada naspram tebe moras definitivno da se zapitas.. Nema Gs bez povratka sampionskog mentaliteta, a toga nema ni na vidiku..
Comment
-
Wolf se svima ruga, Fedu se vec smejao, sad je Djokovic dosao na redhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Konacno Marin da pokaze sampionska crta i da ne odustane kada je najpotrebnije. U prvom setu se stara boljka vratila, pravio neke ocajnicke greske, duple, bukvalno izlupao sve moguce i nemoguce u 12-og gema prvog seta, ali eto nakon 1-4 u tb-u drugog se stabilizovao i okrenuo mec. Malo je pomogao i Novak onom duplom greskom kod 4-3, al opet moramo dati zasluge Marinu za to kako je odigrao nakon tih 1-4 u tb-u. Novak me potseca na Nadala iz 2015 i 2016, igra dobro, dodje ono najbitnije, tesan mec, TB, il neki servis za ostanak i on posustane. Sta znam, valjda je to danak tog otsustva i neigranje vrhunskog tenisa, ali Nole je na dobrom putu ka pobednicke pateke. Sad mu treba neka titula, da podigne samopouzdanje i bit ce on ok.OVAKO
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostWolf se svima ruga, Fedu se vec smejao, sad je Djokovic dosao na red
Ali sam morala da ponovim, bilo je baš zgodno...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Koliko je Pralica zastitnicki nastrojen prema Novaku, ko dete da mu je...uopste ne ukazije na trenutnu situaciju ili probleme koje ima u toku meca. Viskovic je za klasu ispred i bio i ostao, koliko god da se udaljio od tenisa.
Bas steta za drugi set.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKoliko je Pralica zastitnicki nastrojen prema Novaku, ko dete da mu je...uopste ne ukazije na trenutnu situaciju ili probleme koje ima u toku meca. Viskovic je za klasu ispred i bio i ostao, koliko god da se udaljio od tenisa.
Bas steta za drugi set.
tthttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKoliko je Pralica zastitnicki nastrojen prema Novaku, ko dete da mu je...uopste ne ukazije na trenutnu situaciju ili probleme koje ima u toku meca. Viskovic je za klasu ispred i bio i ostao, koliko god da se udaljio od tenisa.
Bas steta za drugi set.
tt
I da, ne bi Pralici bilo lako da pogleda Novaka u oci ako bi bio objektivan i kritikovao ga u nekim trenucima. Zato, po meni, bitne Novakove meceve on ne treba da komentarise. I da, jel ima neko neki info zasto Visko nije komentarisao danasnji mec ?Last edited by 147; 24-06-18, 19:11.
Comment
Comment