Originally posted by La Jugoslavia
View Post

Na žalost....svi ste vi u pravu. Ne znamo samo odakle treba početi. Sve je devastirano, vezano za srpski fudbal, sve je dovedeno do granica perverzije.
Nama igrači sviraju penal....sudija Obradović jedini vidi igranje rukom zbog koje biva hapšen i ništa....na "večitom derbiju" lopta jei metar u gol-autu, nakon čega bude vraćena i postiže se gol koji se priznaje....jedna polovina nacija uz pomoć geometara dokazuje da lopta nije prešla crtu, druga suprotno....neki opet za krucijalni argument uzimaju podatak koliko dugo nije sviran penal za njih u derbijima...sve je to samo posledica, a oni koji pravdaju ovajve stvari, znači svi mi, smo saučesnici. Lakše je da optužujemo jedni druge nego da svi imamo zajedničku želju da sve bude pošteno. Pravdanje tipa "dosta su oni krali, sad malo mi" je stav zbog kojih treba da se smuči svakom normalnom čoveku.
Mišljenja sam da Crvena zvezda i Partizan trebaju da budu nosioci pozitivnih promena u našem fudbalu, ali na žalost od Toletove Super Lige, došli smo Koki Super Lige, a što je najgore, danas-sutra može doći do Tončev Super Lige, pa i gore....kad će totalni kraj i krah, ne znam, ali pretpostavljam, ako se ovako nastavi...USKORO.
Comment