Mnogo više je mogla Sevilja u Barseloni, bili su zreli za poraz.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sevilla FC
Collapse
X
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostMnogo više je mogla Sevilja u Barseloni, bili su zreli za poraz.
Comment
-
Kontradiktorno jeste, ali je ipak tako. Protiv takvih klubova ne možeš sebi da dopustiš takve stvari. Protiv Reala je bila druga priča, iskoristili su prilike i uništili ih. Ono što raduje je Sarabia. Dečko je umalo otišao iz kluba, a sad je jedan od najvažnijih u ekipi pored Banege koji radi neverovatan posao na terenu.
Comment
-
Imala je Sevilja šansu da se vrati, ali nisu iskoristili, i to je to. Posle drugog gola, mislio sam da će Sevilja da primi još jedno 4. Kad se Messi povredio i izašao, Sevilja je imala priliku da se vrati dok je Barsa bila još u šoku od njegove povrede. I igrači i navijači, svi su bili u šoku i tako je Barsa i igrala.
Sevilja stvarala šanse, ali nešto je Ter Stegen izvukao nenormalno, a nešto su vala i izmašili. Nedostatak sreće + nedostatak koncentracije i ne možeš više ni da očekuješ na Kamp Nou. Moraju šanse da se koriste.
Pozitivno je što Sevilja igra dobar fudbal.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ovakva LaLiga postaje interesantna. Bas sad gledam Seviljin raspored i razmatram koga treba vise da se plasiValensije i Sosijedada ili Alavesa i Djirone. Prvi par kako igra u zadnje vreme deluje mi manje ozbiljan nego ovaj drugi. Te cetiri ekipe mi deluju kao da bi mozda mogle malo da pomrse konce do nove godine i do meca sa Atletiko Madridom, koji ako ostane ovako definitivno ce biti mec za drugo ili trece mesto.
Comment
-
U kup meču protiv Viljanovensea Machin je izveo faktički rezervni sastav. Šansu su dobili igrači koji ne igraju ligu uopšte ili igraju mali broj minuta. Da tako kažemo, od "novijih" imena ove sezone Machin je na teren poslao Borju Lassa, golmana Soriana, Menu i Javi Vazqueza koji ima 18 godina i ovo je njegov prvi zvaničan nastup u seniorskoj ekipi Sevilje. Takođe treba napomenuti da se Escudero vraća u sastav i to dosta raduje. Meč je završen rezultatom 0:0
Comment
-
Liverpool boss Jurgen Klopp has revealed Sevilla‘s Ramon Sanchez Pizjuan stadium is the most intimidating away ground he’s ever travelled to as a manager.
“I [also] played with Dortmund there, it was not nice; I played with Mainz there, it was not nice.”
Comment
-
Ima huligana svugde. Nismo mi jedini koji prave probleme. Ali opet o tim stvarima se kod njih baš i ne priča. Znam baš da Seviljini navijači imaju problem sa Poljacima, a i kad se igrao meč sa Juventusom u LŠ bilo je velikih problema. Ali opet će pre da se priča o pevanju himne nego o povredama
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostAtmosfera na terenima u Španiji je prava fudbalska, vrela, publika reaguje na utakmicu.
Kod nas je potpuna suprotnost, huligani dolaze na priredbu, izvode svoj repertoar pesama koji nema veze sa dešavanjima na terenu.
Comment
Comment