A i Munira izgleda. Ajaxu 10.5 miliona, Barsi jedna milja valjda.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sevilla FC
Collapse
X
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPo mom skromnom sudu Sevilja napravila odličnu kupovinu sa Daburom iz Red Bul Salsburga.
Gledao sam ga više puta, radi se o prototipu modernog C-fora.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Uz to, mislim da Caparros radi sjajan posao. Doveo je dva mlada igraca, Munira i Wobera za ukupno 9 miliona. Sam je izjavio da je Munir tu da napravi napad konkurentnijim. Jednostavno nakon povrede Nolita koji i nije bio neka velika konkurencija Silvi i Yedderu, nakon odlaska Muriela i nakon premestanja Promesa na krilo falio je jedan napadac. Uz to, decko je mlad i mislim da je cista kradja uzeti ga iz Barselone za samo jedan milion. Sad stize i Dabur tako da ce biti zanimljivo videti kako ce stvari funkcionisati. Po mom misljenju najvise nedostaje jos jedan kvalitetan vezni igrac koji bi bio makar u rangu Vazqueza pa da se onda moze lepo igrati na sva tri fronta uz odredjene rotacije u timu. Sa ovim trenutnim kadrom mislim da su napad i odbrana sasvim dobro uklopljeni i da Machin ima sasvim dovoljno igraca na raspolaganju za ta dva dela terena.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostTo ce biti fantasticno pojacanje, radi uprava veoma dobar posao. Slican tip Ben Yedderu, koji je pun pogodak
Comment
Comment