Ne znam ja sam cuo da se taj budzet krece nedje od 7 do 9 miliona.Nemojte me drzat za rijec.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Isto kao i Čovićeve i pre toga Vujoševićeve...da prikaže kako se igra za topli obrok i GSP karticu, mama Vesnin podvarak, etc, etc...ko još veruje njima?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostZnam ali imamo mi duplo vise od toga nego se folira Bokan,bog zna kakve su tu igre u pitanju.
Prijatno osvezenje za ABA ligu i usijane glave na ostalim stranama.Last edited by kronostime; 26-09-18, 21:24."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostMeni nije jasno samo zasto se stalno na ovom forumu ljudi prepucavaju oko budzeta,je li dao bog da se ima tih para,da se trosi.Ja bih najsrecniji bio da sad Bokan objavi da imamo budzet od 20 miliona.
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostSamo nek daju sve od sebe i nek sve oderu.Pa sta bude onda neka bude."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by madafaka73 View PostIskreno, očekivao sam da ćete dovesti kvalitetnijeg igrača, ali se očigledno akcenat bacio na borbenost i požrtvovanost, na uštrb kvaliteta. Potpuno razumem tu odluku kluba, ima logike."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment