Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Buducnost

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by kronostime View Post
    Dobro, de, skinuce sa neta "Pukni zoro", samo da se odluce za verziju.
    Sada sam cuo onog spikera kako urla u hali Himkija...ipak ce proci i onaj iz Morace bez problema

    Comment


    • Evo sve je gotovo izgleda.
      https://www.b92.net/sport/kosarka/ve...nav_id=1386051

      Comment


      • Originally posted by Ivan_pg View Post
        Gospodin Bokan... Voleo bih sto veci budzet da obezbedite i da dostono reprezentujete "nasu" kosarku u EL. I da konacno vidimo, sa malo vecim sredstvima, kakve ce igrace selektirati Dzile i kakvu kosarkasku filozofiju zeli da sprovede.. Ja verujem da ce se on kao djak DVa opredeliti za strong difens,skok u napadu, borba bre..
        I morao bi da se otarasi velike vecine ovih poluigraca, a pre svih Gipsona

        Comment


        • Originally posted by Antona View Post
          Gospodin Bokan... Voleo bih sto veci budzet da obezbedite i da dostono reprezentujete "nasu" kosarku u EL. I da konacno vidimo, sa malo vecim sredstvima, kakve ce igrace selektirati Dzile i kakvu kosarkasku filozofiju zeli da sprovede.. Ja verujem da ce se on kao djak DVa opredeliti za strong difens,skok u napadu, borba bre..
          I morao bi da se otarasi velike vecine ovih poluigraca, a pre svih Gipsona
          Gibson je igrao sa povredom ovu finalnu seriju tako da njegove partije u ovih par meceva nisu bas pravo mjerilo njegovog kvaliteta.Solidan je on bio u toku sezone.Bice tesko selektirat sad ekipu,koga ostavit koga ne.Mislim da Ivanovic,Gordic i Popovic ostaju,za ostale nesto nisam siguran.

          Comment


          • Ide zivot dalje, nije to pitanje zivota i smrti, selektirace Dzile i ekipa oko njega. Ako pogrijese , idemo dalje......nema toga koji sve zna.

            Comment


            • Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
              Ide zivot dalje, nije to pitanje zivota i smrti, selektirace Dzile i ekipa oko njega. Ako pogrijese , idemo dalje......nema toga koji sve zna.
              Znas li sto za te sezonske karte,koliko ce kostat to otprilike?

              Comment


              • Pa ove godine nikad nisu bile jeftinije, sada ce naravno biti skuplje, nadam se da ce uzeti u obzir da smo sirotinja. To tek u septembar-oktobar.

                Comment


                • Sofre....to je to,tako se stoji uz klub...

                  Sjutra vece u emisiji cemo opet najvise o evroligi i svemu sto donosi,iz raznih uglova,od 20.15. Klub postaje nesto potpuno drugo,imaju hrpu papira i desetine sastanaka,morace da imaju cak 9 novih direktora koji ce imat dnevnu komunikaciju s evroligom,nece moc vise da fukcionisu u njegosevom parku,sele se,dolazi 5 ili 6 stranaca jer roster ce bit od 16 ili 17 igraca,od toga dva super igraca na godinu,dzikic ostaje,a dvorana ce uvijek bit krcata s tim sto evroliga kontrolise i prodaju karata,sve ce bit stolice,nema da se stoji,ali za varvare ce sam voli kupit 500 karata pa im ih dat,tako da ce opet imat.Ima jos puno toga,sjutra o svemu.A janakopulos prijeti da ne igra sjutra cetvrtu u madridu,i da na prvu sudijsku gresku napuste parket,na sta li to podsjeca?Nazvao je evroligu mafijaskom organizacijom a bartomeua gangsterom,ali ako istupe placaju odmah 10 miliona dolara,gasenje kluba,bice haos sjutra.I olimpijakos sad u grotlu da proba da prezivi,kao bezbroj puta.LeBron nadcovjek,sad lici vise nego ikad na Dzordana
                  3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                  6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                  3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                  2× German League champion (2018, 2019)
                  6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                  4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                  2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

                  Comment


                  • Ima li sto novo ljudi?Oce li potpisat taj Lebron vise majka mu stara.

                    Comment


                    • Bila je prica da ce potpisati do pocetka nba, tri cetiri kola u evroligu odigrace sigurno. Reka je milo da ce poslat ove iz db-a da mu stave pistolj u usta, to mu je fetis, valjda je to Vucevic zavrsio. I treba bi i Nikola Vucevic da se vrati, jer bemaksovci preko Miska izazivaju strajk igraca u nba, opet ce biti onaj lockout.....tako su ispricali tajkuni na zabavi kod sefka crnovrsanina, dok su im sneki i dara drzale pikslu....

                      Comment





                      • Više od posta. Svaka čast.

                        Comment


                        • A bas se evo nekoliko godina pitam od kad je Milo dosao na celo saveza kad ce malo da se angazuje oko Buducnosti,kad ce malo da nas pogura.I evo izgleda mu je ove godine prekurcilo.Nista idemo po tu Evroligu kad je vec takva situacija,samo da Lebron ne zajebe.Istina ja bih prije uzeo Karija ali ne treba se zalit.

                          Comment


                          • To ce ti najbolje znat tegeltija i ovi strucnjaci od novinara beogradski

                            Comment


                            • Originally posted by Ivan_pg View Post
                              A bas se evo nekoliko godina pitam od kad je Milo dosao na celo saveza kad ce malo da se angazuje oko Buducnosti,kad ce malo da nas pogura.I evo izgleda mu je ove godine prekurcilo.Nista idemo po tu Evroligu kad je vec takva situacija,samo da Lebron ne zajebe.Istina ja bih prije uzeo Karija ali ne treba se zalit.
                              Sredicete stogod s Miskom - prava prilika da mu aludirate na "cojstvo i junastvo predaka" .
                              "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                              Meša Selimović

                              Comment


                              • Veceras sa Ulcinjom, koji je regularni dio zavrsio na 2. mjestu. Izmedju ostalog , imaju nekog lika amera Shepherda ili slicno, koji je bio MVP regularnog toka. Da ga vidimo nocas je li za sto vise, nisam ga do sada gledao. Rekose mi da nije "pravi" Amer , lik asistira kao plej, igra beka-nisko krilo. Imao je dosta tripldablova u sezoni, sa dosta skokova i asista, a izruci i po 13-30 poena.

                                Comment

                                Working...
                                X