Originally posted by Ivan_pg
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Malo smo izasli iz realnosti. Mi smo se do sada finasirali na nacin sto je Bokan okupio nekoliko firmi u sponzorski pul, to su sve srednje jake firme za nivo Cg, privatne naravno. Osim toga imali su ugovor sa t-comom, na po godinu dana koji su svake godine produzavali, znam cifru koju nam je davao t-com, nista strasno. Ali tada je direktor telekoma bio Zekovic. Inace svi ovi privatnici su i u upravnom odboru kluba. Medjutim t- com je stalno u padu prihoda i pitanje je za sledecu godinu, plus je dosao novi direktor Makedonac. Naravno cari evrolige ce sada privuci nove "biznismene" jer su takav sklop da vole da daju i budu vidjeni kad je nesto na " nivou". Vidjecemo.
Comment
-
Cilj treba da bude uspostavljanje dominacije u ABA ligi za šta i navijam, jer bi onda ovde u Srbiji bilo manje tenzije između ova dva kluba.
EL treba da se iskoristi za školovanje i napredak igrača kako je to nekada govorio Dule Vujošević, znači bez ikakvih rezultatskih imperativa.
Nastupi u EL daće im ogromnu prednost u odnosu na ostale timove u ABA ligi i uz kvalitetne igrače koje će dovesti stvarno je umetnost ispustiti tako nešto u seriji na tri dobijene utakmice kao što je to Zvezda uradila.
Comment
-
Pa tako nekako. To je ono sto je Dejo vrhunski radio u Zvijezdi. Ne govorim o imenima , nego o pravcu kretanja, sklapanja tima. Mi smo okupili i skoro sve najbolje sto cg ima u mladjim kategorijama, sada treba nacin da se to sve filtrira. Potpuno saglasan sa filozofijom DV-a. Samo rad. Veliki rad. To jedino pomaze.
Comment
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostNačuo sam da menadžment Budućnosti ozbiljno razmatra Nidama kao potencijalno pojačanje.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Comment
-
Pitanje je ko ce sve ostati u buducnosti, a verujem da ce pokusati da zadrze i Gordica i Ivanovica kao i sto vise domacih igraca.
Ako se ubode sa strancima, pre svega mislim na pozicije 1, 2 i 4, moze to biti vrlo neugodna ekipa.
Ja ocekujem da oni pojure Omica sada.
Comment
Comment