Originally posted by Ganac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ganac View PostJedini igrač iz KK Budućnost (sadašnji roster) koga bih voleo da vidim u Zvezdi, autentični "pipač vrha table".
Nadam se da će izaći jači iz povrede.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Ubice nas Baskonija,katastrofa se sprema,0-7 jebenti.
A tek se treba igrati sa Barselonom,CSKA,Fenerom....
Ja sam predvidio na pocetku sezone 4-26 skor ali to sad izgleda kao bajka.Nadam se da cemo naucit nesto iz ovoga i da cemo drugacije radit za 10,20 godina kad ponovo osvojimo Aba ligu.
Comment
-
Bitno je da budu spremni za nedelju ovi roviti igraci, a ove prognoze necu ni da komentarisem, toliko je neozbiljno da nije ni dostojno komentarisanja. Pocev od dekkardovih 8 pobeda, pa do sada ovih 4-26 je super. Kako je to super i kako je to uopste i bitno kad se ne zna koliko ce na prolece biti revijalnih meceva u kome ce svako svakoga da dobije?You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Blondi ja kazem da sam najavljivao 4-26,sad kazem da je to bilo neozbiljno od mene.Ova ekipa je bas nikakva,meni je zao sto je to tako ali realnost je realnost.Ja bih sad sve snage usmjerio na Aba ligu,EL nek igraju sa Starovlahom i Zokijem,nek se izigraju momci.
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostBlondi ja kazem da sam najavljivao 4-26,sad kazem da je to bilo neozbiljno od mene.Ova ekipa je bas nikakva,meni je zao sto je to tako ali realnost je realnost.Ja bih sad sve snage usmjerio na Aba ligu,EL nek igraju sa Starovlahom i Zokijem,nek se izigraju momci.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostTribine sve praznije,e da nam je ovaj Sengelija da smo ga doveli nekako pa makar se drzava citava zaduzila."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment