Originally posted by Victor BG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by StefanPG View PostMala ispravka, u Moraci prisustvuje minimum 4700 gledalaca
Sent from my Redmi 5 using TapatalkSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
-
Originally posted by StefanPG View PostJedino u Aba ligu manje od ove brojke, ostalo u EL je ova brojka, koja je recena. Imas na sajtu posjetu, a i bio sam na svaku, sala se uvijek pripuni.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Protiv Žalgirisa još manje:
tako da nije puno ni pripuno.Last edited by nebitan; 12-11-18, 19:36.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostNe bih rekao da se ne sekirate. Onda ne čitaš redovno forum.
Mislim da Dzile, ako je pametan, treba da batali naredna tri meca u EL i da se posveti pripremi da sto ubedljivije dobije Partizan i dodje vrlo blizu kote 2. Onda drzi stvar u svojim rukama, mogu cak i da puste Megu i Zvezdi nameste tezeg rivala. Nije casno, ali je moguce u slucaju koji navodim. Sa druge strane, poraz od Partizana je veliki neuspeh za njega i klub, sta god neki pricali odnos u platama i igrackom kadru je previse na strani tima iz PG.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Ganac daj skrinsat iz npr 10. minuta da vidimo dal se pripunila salim se. To je sto. Bile vrlo skupe sezonske karte i cijena je uslovila da nije uvijek skroz puno. Uz to i rezultati ne idu na ruku. Normalno kao i svuda. Naravno i nasa baza je mala.
Idemo dalje. Mene vise brine zdravstveno stanje jer nemamo taj luksuz da smo bez vaznih igraca. Ne znam kakvo je stanje sa Aleksom, sa Omicem, kad se ocekuje povratak Z. Nikolica.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostGanac daj skrinsat iz npr 10. minuta da vidimo dal se pripunila salim se. To je sto. Bile vrlo skupe sezonske karte i cijena je uslovila da nije uvijek skroz puno. Uz to i rezultati ne idu na ruku. Normalno kao i svuda. Naravno i nasa baza je mala.
Idemo dalje. Mene vise brine zdravstveno stanje jer nemamo taj luksuz da smo bez vaznih igraca. Ne znam kakvo je stanje sa Aleksom, sa Omicem, kad se ocekuje povratak Z. Nikolica.
Nadam se da su povrede Alekse i Alen lakše prirode i da će brzo na teren.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostGanac daj skrinsat iz npr 10. minuta da vidimo dal se pripunila salim se. To je sto. Bile vrlo skupe sezonske karte i cijena je uslovila da nije uvijek skroz puno. Uz to i rezultati ne idu na ruku. Normalno kao i svuda. Naravno i nasa baza je mala.
E do qrca
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View Post
Nadam se da će izaći jači iz povrede.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.