Резултати су једино мерило рада неког тима и тренера. Или их имаш као Звезда у најновијем и најтежем формату EL oткако она постоји или их немаш, остало су јефтине алиби приче. Ко је dekki?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by 20. век View PostРезултати су једино мерило рада неког тима и тренера. Или их имаш као Звезда у најновијем и најтежем формату EL oткако она постоји или их немаш, остало су јефтине алиби приче.
Ко је dekki?You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Kолико сам читао овде, а и на другим местима од стране самих навијача будућности у тим је уложено поприлично новца, спомињала се цифра од 7,5 милиона евра, хвалили су се да имају практично неограничен буџет, и та је прича пила воду с обзиром да је тим састављен никад брже за прилике у региону. слажем се да се промашило са странцима, не само са поменутом двојицом већ и са отпуштеним крафтом, донекле и џексоном као и са њиховим домаћим играчима који су жестоко прецењени и нису калибар за еl.
што се овог другог тиче, помешао си ме са неким, не могу ти помоћи с обзиром да сам се тек регистровао па не знам људе овде. али полако.Last edited by 20. век; 04-11-18, 23:56.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostBas se fino salite i vracete se unazad u godine stare Zvijezde. Samo za to je valjda je prikladnija maticna tema. Niko iz Buducnosti nije spominjao Sasu. Kad smo vec kod Sasa, jos jedan Sasa je isto rado vidjen gost u Podgorici a nema klub.
Samo ja da sam trener sa visokim ambicijama,sto Djordjevic sigurno jeste zadnja ekipa koju bih preuzeo je Buducnost u sadasnjem stanju,kosmar za trenera.Last edited by E1_PG; 04-11-18, 23:58.
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View PostI Obradović je danas ostao bez posla, on bi vam legao kao budali šamar, dva levela minimum trener iznad Džila.
Comment
-
Originally posted by 20. век View PostНије могло да му се деси у бољем тренутку за Будућност, заиста. Доста би и за репутацију EL значило да имају прошлосезонског најбољег тренера Еурокупа.
Vise srece u sledecoj reinkarnaciji.Last edited by kronostime; 05-11-18, 05:33."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostNama sad treba Obradovic ali onaj drugi da bi pobjedili nekog u EL,posto se to nece desit neka ga Dzile.
Comment
Comment