Originally posted by Laza Kacanski
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jedan zanimljiv tekst
http://www.vijesti.me/sport/pojacanj...rivicu-1011145
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostA zasto je on ljigav?Sta je htio da kaze la haine?
@Ruzni. Pogledaj drugu temu, preneo sam da je dobio otkaz u Loko.Last edited by blond; 04-11-18, 19:46.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Zar Obradović nema klub?
Sad sam video vest da su se razišli Saša i Lokosi.Last edited by Ruzni Prljavi Zli; 04-11-18, 20:06.
Comment
-
Naravno da su posle loseg starta novinari krenuli u kritiku ( u skladu sa njihovim znanjem) zajedno sa "vaskolikom rajom" koja se mnogo razumije u kosarku. Rezultati i igra pojacanja uostalom i citavog tima im je dala povoda za to. Buducnost nije tim koji ima medijsku masineriju iza sebe koja steluje javnost u smjeru koji im odgovara.
Sto se tice Sase Obradovica, on je bio i nas igrac i uvijek rado vidjen u Podgorici. A bio je do sada dosta puta. Samo, ja sam vec rekao, po meni se dugo ocekivani "kontinuitet" ogleda u narednim potezima kluba, mislim naravno na pitanje trenera.
Evo i Obradovic je u jednom intervjuu rekao , da oni imaju novca ali igraci koje bi on htio nece u evrokup. I on je ove sezone promasio sa pojacanjima a imao je mnogo veci budzet ( da ne licitiramo sad , dovoljno je reci mnogo veci).
Comment
-
Originally posted by blond View PostHteo je da kaze prelazi u klub koji je "na onakav nacin" dosao do titule prosle sezone, a ponikao je u nasem. Ukratko, komentar koji ne pripada ovoj nego nekoj drugoj temi.
@Ruzni. Pogledaj drugu temu, preneo sam da je dobio otkaz u Loko.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostNije tu bitna Budućnost nego njegov odnos prema kkcz
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Covjek otisao tamo dje su mu ponudili bolje uslove,u tom trenutku ambiciozniji klub,meni je to bilo potpuno normalno.
Uvijek je docekan u Moraci sa aplauzom.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostIma i jedna ružna epizoda iz igračkih dana kada je iz kkcz , prešao u Budućnost.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć TapatokaSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostA sta bi trebali onda mi o Radonjicu da pricamo.
Covjek otisao tamo dje su mu ponudili bolje uslove,u tom trenutku ambiciozniji klub,meni je to bilo potpuno normalno.
Uvijek je docekan u Moraci sa aplauzom.
Kada ga je Zvezda istrpela povređenog a on kada je izašao iz povrede napustio Zvezdu, oprostiti - DA, ali ne zaboraviti.
Comment
Comment