Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2018
Collapse
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Ma uvek ce naci nekog, ali vec duze vreme nema nikakve rezultate...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Lol, ja nisam ni znao da on jos uvek igra. Ajde da ima neke uspehe, ali koliko znam njemu je neophodan dobar dubl ili sing igrac kako bi mogao da upadne diretkno na neki jaciturnrir.Tako da, ne modje uvek tako lako da nadje para. Doduse, mislim da se oprostio od reprezentacije (kao igrac). Mozda nas krene dubl sada bez njega
Comment
-
Kakva donja polovina žreba kod devojaka... Svitolina i Wozniacki potpuno neubedljive. Šteta što Fett nije mogla da dovrši posao, ali Carolinu tek očekuju kvalitetne udaračice, trojka sa Baltika.
Gledah sinoć Kostyuk-Rogowsku... Marta je imala teže protivnice u kvalifikacijama nego u glavnom žrebu do sada. Peng se još uvek muči sa povredom kolena i u drugom setu je više statirala nego što je igrala. Rogowska... 1 sjajan poen pa 10 grešaka. Ima dosta ubojit forhend ali potpuno van kontrole. Iole kvalitetnija igračica bi lako izašla na kraj sa Martom koja samo što nije kolabirala u drugom setu od vrućine.
Nema sumnje da će uz adekvatan rad Kostyuk biti vrhunska igračica. Igrala je pametno - maksimalno izbegavala duže razmene, štedela energiju. Bilo je par gemova gde je ubacivala servis tek da otpočne poen koliko je delovala iscrpljeno, sva crvena u licu (Rogowska naravno da nije ni pokušala da odigra kvalitetniji ritern)
Ja sam bio oduševljen kako je lepo Marta plasirala svoje udarce i kakve je uglove pronalazila na trenutke. Deluje da joj je FH bolji od BH ali zaista nije ni moglo da se vidi mnogo toga u meču, posebno drugom setu. Sve u svemu, odličan rezultat uz dosta sreće u žrebu.
Protiv Svitoline - verovatno lagan poraz (možda čak i predaja Marte, pitanje je u kakvom joj je stanju članak).
Najmlađa igračica u trećem kolu AO još od Martine Hingis 1996.
Poraz Goerges od Cornet me je iznenadio... Delovalo je da se Jule stabilizovala...
I da... fenomenalan meč Luksike Kumkhum! Kako dobro ta devojka može da igra! Prava je šteta što nije dovoljno posvećena tenisu i radije bi igrala lokalne ITF turnire nego uložila trud i napravila nešto od svoje karijere. Dvoručni FH je radio kao sat, preusmerava putanju lopte sa lakoćom, odlična kontrola. Slično je igrala i protiv Ostapenko u Seulu prošle godine kada je ipak izgubila sa 2-1. Bilo bi lepo da konačno napravi dobar rezultat na slemu, a Petru Martić svakako da može dobiti.
Comment
-
Sramno ponašanje organizatora prema Novaku i opet dobija najgori mogući termin. Nastavlja se tirada koja traje od prošlog GS na kojem je učestvovao. Sve se to naravno dešava sasvim slučajno i sve su to teorije zavjere. Možda je jedino opravdanje što igra protiv relativno nepoznatog protivnika, a ne protiv atraktivnih Štrumfa ili Sandgrena
Comment
-
I Monfis je dobio najgori moguci termin.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostSramno ponašanje organizatora prema Novaku i opet dobija najgori mogući termin. Nastavlja se tirada koja traje od prošlog GS na kojem je učestvovao. Sve se to naravno dešava sasvim slučajno i sve su to teorije zavjere. Možda je jedino opravdanje što igra protiv relativno nepoznatog protivnika, a ne protiv atraktivnih Štrumfa ili Sandgrena
Originally posted by Power*Mix* View PostŠapovalov polako patentira ovaj jednoručni bekend iz skoka šteta za njega,ovakav Kirijos će počistiti Congu u 3 kolo
Sve ide po planuŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nocas me najvise interesuje mec Khachanov-Delpo, igrali su nedavno u Brizbejnu i to je dobio Delpo sa 2:0, u 1.setu su igrali TB. Delpo jeste manje vise rutinski dobio TIafoa, ali kao sto sam rekla i za Auckland, kao ne udara 2.servis maksimalno, kao da se cuva i Tiafoe je imao nekoliko brejk sansi, ali nije uspeo da ih iskoristi. Del Potro je definitvno favorit, ali volela bih da Kachanov malo zakomplikuje mec, on mi je duze vreme skroz simpaticansamo sto nema sanse da gledam, tako rano ustajem smo zbog Feda ili kad putujem
Jos jedan zanimljiv mec moze da bude Chung-Medvedev i ne bi me cudilo da se taj mec bas oduzi.
A u Djokovicevoj temi sam vec napisala, ocekujem da ga Djokovic preslisa kao sto je to do sad 14,15 puta uradiohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
-
Originally posted by bojanaBG View PostNocas me najvise interesuje mec Khachanov-Delpo, igrali su nedavno u Brizbejnu i to je dobio Delpo sa 2:0, u 1.setu su igrali TB. Delpo jeste manje vise rutinski dobio TIafoa, ali kao sto sam rekla i za Auckland, kao ne udara 2.servis maksimalno, kao da se cuva i Tiafoe je imao nekoliko brejk sansi, ali nije uspeo da ih iskoristi. Del Potro je definitvno favorit, ali volela bih da Kachanov malo zakomplikuje mec, on mi je duze vreme skroz simpaticansamo sto nema sanse da gledam, tako rano ustajem smo zbog Feda ili kad putujem
Jos jedan zanimljiv mec moze da bude Chung-Medvedev i ne bi me cudilo da se taj mec bas oduzi.
A u Djokovicevoj temi sam vec napisala, ocekujem da ga Djokovic preslisa kao sto je to do sad 14,15 puta uradioLast edited by mark !t zer0; 17-01-18, 20:21.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostTeško da moze Medvedev da naudi Chungu, bas skoro sam gledao mec iz Milana, jeste u odlicnoj formi, ali 3:1 za Chunga mi je realno, dosta je I odmorniji.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment