Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Smailagačengić View Post
    Probudi se ti onda od 2:30 hahaha,inače Marko Miladinović odličan igrač igrao je ovamo kod nas na Itf turnir vidjelo se da odskače od ostalih odma..Valjde će biti dobro ove godine!
    Dosta njih su se žalili pa zato malo zezam, inače ja dosta pratim i žene pa mi svejedno Marku želimo sve najbolje , nadamo se najboljem mogućem rezultatu

Comment

• Voleo bih Kero Lajna da osvoji, sve je lepša [emoji8]
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
        Pa kako ga je dobio na Vimbldonu? Nik ima uvek šanse protiv Rafe posebno kada mu se igra...
        Uzgred što onako sa opremom unakaziše Rafu?! Konkretno mislim na majicu, i sve hoću da pitam pa zaboravim...Još samo fali da su mu uvalili i one tri frtalja pantalone pa da katastrofa bude kompletna.
        Mislio sam na sve GS mimo Wimbledona, odnosno mimo travnatoj podlozi i naravno dvorane.
        OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
          Mislio sam na sve GS mimo Wimbledona, odnosno mimo travnatoj podlozi i naravno dvorane.
          Pa sad',rekao si GS... Ali ima šansu i ovde,domaći teren,noć,niži odskok...
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
            Voleo bih Kero Lajna da osvoji, sve je lepša [emoji8]
            Koja od tri
            Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
            Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
            30 consecutive match wins - Stands alone
            3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
            Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone

Comment

• Da li znate neku streaming adresu za Novakov mec?

Comment

• http://videostream.dn.ua/videopage/v...YWl1aA№f№f

Klikni na ok kada ti iskoci prozor i sa desne strane trazi mec

tt
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Hvala Olja. Vec sma rijesio problem.

Comment

• sigpic

Comment

• Federer bi morao da dobije dnevni termin u osminu finala protiv ovog mađara.Stave li ga uveče neviđena sramota...

Još jedna stvar mnogo se potencirao zverev dečko na slemu još nema pobjedu protiv top 50 igrača!

Novakov analitičar ovako vidi ključ pobjede čunga igranje u A
                        Last edited by Smailagačengić; 20-01-18, 13:13.
                        Temeritas est damnere quod nescials!

Comment

• Su-Wei

Comment

• Vreme je da se izbaci ona uporedna statistika Novaka, Rafe i Rodžera ko je koliko osvojio GS a da je pobeđivao ostalu dvojicu na turniru. Čisto da se podsetimo.
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                              Vreme je da se izbaci ona uporedna statistika Novaka, Rafe i Rodžera ko je koliko osvojio GS a da je pobeđivao ostalu dvojicu na turniru. Čisto da se podsetimo.
                              Bolje nemoj, zna se ko je tu izdominirao
                              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Nazalost nisam gledao Sasu i Cunga, ali zavrsilo se kako sto sam ocekivao jer jednostavno Sasa ne ume da prelomi meceve, ne moze drziti jak intenzitet duze vreme. Videlo se to i protiv Gojovcuka i protiv Fabiana, previse oscilirao, par dobrih gemova pa par gemova sa kriminalnom igrom i tako u krug.

Delpo je katastrofalno izgubio, ne znam dali je fizicki bio ok ali ovo je bas sraman poraz. Thiem ocekivano, takodje i Novak i Federer. Sta je bilo s Novakom? Gledao sam treci set bas mi je ok izgledao. Federer je strasan, igra bolje nego prosle sezone, bh, servis, kretanje, sve je tu. Ogromni favorit za titulu, bice bas pravo cudo da ne osvoji ovo.

Halep i Davis su odigrale mec turnira, a vrlo moguce da ovo bude i mec sezone u zenskoj konkurenciji. Strasan nivo imala Davis, kako je samo lupala bh paralele, brutala. Spasila je Halep 0-40 i tri vezane mec lopte i uspela da izvuce mec. Nisam siguran da moze da dobije i sledecu prepreku, nije mogla hodati nakon meca, plus ima problema sa clankom.

Veceras nije nesto prezanimljiva ponuda, jedino mec izmedju Kirgiosa i Dimitrova. Po meni neosnovano je Kirgios favorit po kladionicama, al videcemo jutros sta ce biti. Dimitrov zaista ne igra nista specijalno, a realno mene i Kirgios nije me nesto previse uverio, gledao sam ga protiv Congu. Ocekujem bar 4 setova.

Nadal valjda rutinski protiv Svarcmana, nema servis Diego. A mogli bi i Marin i Busta odigrati jako zanimljiv mec, Marin ne voli smorove a Busta je bas takav, uporan i dosadan. I tu ocekujem 4 ili 5 setova.

Kod zene je gore dole sve izvesno, Karo, Svitolina, i dva neizvesnija meca izmedju Karlia i Kontaveit i Martic i Mertens.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X