Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uzivo komentarisanje meceva - Australian Open 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    mislis losija verzija, ako izuzmemo servis, Djokovic je imao i dosta bolji fh
    Chung do ove godine nije imao nikako fh pa sad je vrlo dobar, vidjet ćemo kako će to iči u ovoj sezoni. Ima strašno puno prostora da još napreduje u nekim segmentima igre.

Nisam ja siguran ni da će Federer lagano dobiti Chunga, ustvari nisam siguran ni da će ga dobiti a kamo li lagano.

Originally posted by Profesor Z View Post
    Strašno je kako neki slabo pamte. Pogledaj na primer meč između Novaka i federera sa AO 2016, naspram toga ovo što je čunga lunga danas odigrao izgleda kao prosečan tenis. Jeste on kopija novaka i veliki talenat očigledno, ali mora još mnogo da napreduje da bi dostigao novaka iz najboljih dana. Taj nivo tenisa koji je Novak igrao u određenim periodima između 2011. i 2016. možda više nikad nećemo videti
    Ne mislim na najboljeg Novaka već Novaka sa 21. godinom. Nije on još na nivou najboljeg Novaka a da ima prostor da ga stigne pa možda čak i prestigne, ima.
    Last edited by Unofficialpage; 22-01-18, 12:04.
    Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Originally posted by Unofficialpage View Post
      Chung do ove godine nije imao nikako fh pa sad je vrlo dobar, vidjet ćemo kako će to iči u ovoj sezoni. Ima strašno puno prostora da još napreduje u nekim segmentima igre.

Nisam ja siguran ni da će Federer lagano dobiti Chunga, ustvari nisam siguran ni da će ga dobiti a kamo li lagano.
      Nijedan ni drugi nisu prosli svoje meceve, tako da je glupo pricati o tom mecu...
      A Chung moze iskljucivo biti losija verzija bilo kog Djokovica, od kad se Djokovic pojavio pa do danas, jedino u cemu je bolji je fizicka sprema, jer svi znamo kakve je Djokovic probleme imao na pocetku.
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Čekaj, za decka koji je sada prvi put u cetvrtfinalu gren slema si rekao da je bolja verzija jednog od 5 najboljih igraca ikada i osvajaca 12 gren slemova? Da li ti je ova tvrdnja deluje apsolutna komicna bar kad ti uprostim ovako?

Edit nakon edita.
        Novak je sa 21 bio tamo gde ce Chung eventualno doći sa 25, 26.
        Last edited by Dubiozni goblin; 22-01-18, 12:22.

Comment

• Originally posted by Unofficialpage View Post

Ne mislim na najboljeg Novaka već Novaka sa 21. godinom. Nije on još na nivou najboljeg Novaka a da ima prostor da ga stigne pa možda čak i prestigne, ima.
          Novak sa 21. godinom je igrao nešto drugačiji tenis ali je već tada bio kompletan igrač, grend slem šampion i treći na svetu. Kada je sredio fizičke probleme počeo je da dominira, tako da je besmisleno izjaviti da je on bolja verzija novaka pa makar i sa 21. godinom. Ovaj momak ima fizikalije već sada, ali je po igračkim kvalitetima još uvek daleko iza. da li će i koliko napredovati, u ovom trenutku je nemoguće reći

Comment

• Na kraju ispada da su organizatori AO radili u korist Novaka samim tim sto mu nisu davali nocni termin

Comment

• Pa moguće je da sam pod dojmom meča i da nisam objektivan jer me je fakat Chung impresionirao, gledao sam ga dosta puta ali ovo je danas bilo strašno dobro. Pa da sam malo i pretjerao, kako god ima strašan potencijal.
              Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Tu se slažemo definitivno, lično bih voleo da nastavi ovim intenzitetom i možda da ga vidimo u finalu protiv rafe, mislim da bi to bio veoma interesantan duel.

Comment

• Ma niko od ove mladjarije nije ni blizu Novaka Rafe i Rogera, pa ni Endija, i vjerovatno nikad neće ni biti. Jedino možda Thanasi ako prestanu povrede.
                  1. Andrey Rublev
                  2. Thanasi Kokkinakis
                  3. Alexander Zverev
                  4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Sad navijam da Edmund ovo osvoji.

Bilo bi pravo osvjezenje to za tenis, zar ne?!

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Comment

• Naravno da ne.

tt
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Chung je ovom pobedom ponovo dosao do svog dosadasnjeg najboljeg plasmana 44. mesto, pobedom nad Sandgren-om bi usao medju 30, i bio bi vise nego idealan start godine.
                        sloboda ili ništa

Comment

• Navijam da Cung osvoji, iako je to sci-fi. Decko je prepun postovanja prema Djokovicu i tenisu generalno, nema ispade, radilica, po meni pravi primer fascinantne kulture sa tog podneblja.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Poraz dana je svakako ispadanje Hsie, teniserke sa najljepsom igrom i najelegantnijim udarcima ikad. Poezija kako igra tenis. Zivot nije pravedan.
                            Reaching?

Comment

• Moze li TENNYS da uzme ovo?

Comment

• Ode Dimitrov kuci.
                                Svitolina takođe ispala, Mertens do finala.
                                -To define is to limit.

Comment

Working...
                                X