Dimitrov je headcase, nema tu pomoci.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje meceva - Australian Open 2018.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Otvori se Rafku fino .... samo da prebrodi MOCNOG Marina prvo.
Novace, Nocvace .... kada vidim samo sta se sve desava u ovom tranzicionom periodu i kakvi sve likovi igraju zavrsnice slemova - A TEBE NIGDE NEMA - da makar jednom u zivotu pokupis kajmak ....
Goni sve ovo u tri lepe!
Dok Deda primera radi ceo zivot kajmaci ... a i Rafko ne zaostaje puno...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by tea View PostOde Dimitrov kuci.
Svitolina takođe ispala, Mertens do finala.Last edited by mark !t zer0; 23-01-18, 06:56.sloboda ili ništa
Comment
-
Stvarno je bruka koliko su svi ovi novi koji dolaze nesposobni. Federer i Nadal (i Djokovic ako bude zdrav, isto vazi i za Endija) dokle god budu igrali uzimace sve najvece titule ovim debilcicima ispred nosa i ostavljati im mrvice ....
Samo sto je Novak specifican - on je u stanju da osvaja tako sto ce igrati zavrsnicu slemova protiv najtezih mogucih protivnika, a da kada mu se fino otvori zasere totalno. Dok su ova dvojica vampiri-predatori-siledzije koji se izivljavaju nad slabijima i nece nikada propustiti priliku koja im se stvori.Last edited by Sandugp; 23-01-18, 07:16.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
E moj Grisho, ja sam mislila da ce mu mec protiv Kirijosa biti prekretnica na ovom turniru i da ce zaigrati mnogo bolje.
Ali iskreno, Kajl je trebao da ga dobije jos u Brizbejnu, nego se tada povredio i jedva je zavrsio mec.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Nikad teniser od njega... vidi se da ne moze. Idi Nice u persun!
Edmund??
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Dimitrov je sagorio u prethodnim mecevima. Puno zavisi na GS od rasporeda, osim ako nisi clan trojke kad su bili na vrhu.
Originally posted by Unofficialpage View PostPa moguće je da sam pod dojmom meča i da nisam objektivan jer me je fakat Chung impresionirao, gledao sam ga dosta puta ali ovo je danas bilo strašno dobro. Pa da sam malo i pretjerao, kako god ima strašan potencijal.
Jucer je Chungu puno toga islo na ruku. Prije svega nepotuno spremni Novak. Novak ovakve igrac (Mari je mozda najbolji primjer) lomi pojacanom ofanzivom, za sto je potreban servis, i produzenim intenzitetom. Ni jedno ni drugo Novak nije imao jucer.
Ono sto smo vidjeli, garantuje da ce Chung biti u prvih 10. Kad ode stara generacija i u 5. Ako bi popravio servis, ko zna...
Originally posted by Vule_89 View PostNa kraju ispada da su organizatori AO radili u korist Novaka samim tim sto mu nisu davali nocni terminLast edited by NI; 23-01-18, 08:39.
Comment
Comment