Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uzivo komentarisanje meceva - Australian Open 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moguce da se malo istegao...ogromna je pauza bila i bez obzira na trening nije lako telo pripremiti na napore koje iziskuje turnirsko takmicenje...bice tih sitnih povreda u narednom periodu...kapiram da nije nista strasno...
    "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
      A sto ne volite Halep,sto vam smeta zaboga?
      Najgori No1 u istoriji tenisa.Jedna od najnefer ( znam užasna je kovanica) teniserki/tenisera ikada...voli da marne poen kada god može...

Originally posted by Ivan_pg View Post
      Kad spavate vi ljudi,cekate Cunga i Zvereva pa onda Djokovica.Jeste li vi na neke metamfetamine,kako izdrzavate ovo?
      Ja spavam po epizodama- 2 sata sad',2 po podne,2 noću...I tako 2 po 2 nakupi se

Originally posted by MareLFC View Post
      Don Fabio
      Da, Don

Originally posted by miloolja View Post
      Kuk? Ovi ga bas zabrinuto gledali iz boksa

tt
      Samo je istezao,nista štrašno,a ovi iz boksa su gledali upitno,ne zabrinuto

Za sada bolje od očekivanog.
      Šta je Delpu?
      Je l' moguće da je Berdih ovoliko dobar?
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ne znam dal ima sa kukom,ali sa igrom na mrezi definitivno,trudi se jadan al ne ide

Comment

• Def ima neki problem sa levom nogom.

tt
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• MTO Djokovica izgleda, tek se oporavio od jedne povrede, evo je druga..
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              Def ima neki problem sa levom nogom.

tt
              Izgleda da si ipak u pravu -MTO
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Šta se desilo? Ne gledam meč pošto sam na poslu?

Comment

• Kerber preslisava Mashu. Uzima ona AO ako nastavi ovako.
                  Delpo nemocan protiv Berdiha, nisam bas to ocekivao.
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Kao sto rekoh...nije nista nenormalno...ove sezone mora dobro da bira turnire na kojima ce ucestvovati, da sacuva svoje telo...
                    "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Po mom misljenju kuk.

Andja napokon digla/promenila igru i pocela nesto da radi konkretno.

tt
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Jel realno sad i ovo?

Comment

• Kičma.Vratila sam malo unazad,kada je seo malopre i prekrstio nogu kako je istezao-sećam se da je JJ to stalno radila zbog kičme...Biće to ok...

Comment

• Digla se bezpotrebna panika nista nije strasno mala masaza posle meca i bice ok
                            Temeritas est damnere quod nescials!

Comment

• Sjajna Kerber. Sharapova ne moze je izbaciti sa terena a pokusava svakim udarcem.

Comment

• Kakva BH paralela...koliko je nedostajala. Idemoooo

Comment

Working...
                                X