Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uzivo komentarisanje meceva - Australian Open 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MareLFC View Post
    Don Fabio
    Smekerica,al kad sudija nema osecaj

Comment

• Au ja sam lose video. Iskreno, trebali bi da prebace neki mec na drugi teren. Jedan od preostala dva zenska sinlga. Mislim nervira me sto ga uvek stavljaju da igra u udarnom terminu, ali niko ne bi trebalo posle ponoci da pocinje svoj mec. Naravno isto bi bilo fer da u sledecem kolu odigra dnevni mec.

Edit: Ustvari, vec su to uradili, zato sam ja lose video...
      Last edited by 147; 20-01-18, 07:15.

Comment

• Visoko kvalitetan meč Chunga i Zvereva. Odlične razmjene, žestok intenzitet, strašni poeni.
        “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Čungić uzvraća udarac
          Maratonski gem za potvrdu brejka beše odlučujući u ovom setu.
          sigpic

Comment

• Op Op, brejkic,Chunga Lunga,odlican trebao je vec dobiti ovo..bas je napredovao,za ovih godinu dana,najvise od svih mladih da tako kazem

Comment

• I odmah Cunga Lunga pravi novi brejk ... cim je probio led sada samo pici...
              Da je bio malo fokusiraniji vec bi slavio sa svojim timom pobedu ... ovako - bice cupavo.

Zverev Sasa ako ispadne jos jednim primerom ce dokazati da je najvece scene i dalje nedostojan. Ima tu odlicnih rezultata na Mastrsima i titula, opet na slemovima OCAJ za visoke (za njega izgleda previsoke) sandarde koje su mu mnogi postavili .... ali polako neka prvo izgubi
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• To bi trebalo da je to ... CUNGA LUNGA!
                E moj Sasa!
                sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Sprdaj precenjenog
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• 5-i set je priča o Sašinoj mentalnoj labilnosti i Čungovoj stabilnosti sa druge strane.
                    Saša naprosto ima previše sitnih mana i jednu veliku da bi dominirao igrom u budućnosti. Ta velika mana je njegov forhend. Tenisom još nije dominirao igrač sa tako lošim forhendom i teško da hoće.
                    Čestitke za Čunga mog favorita za budućnost.
                    Bravo Čungić!
                    Last edited by pecaros; 20-01-18, 07:56.
                    sigpic

Comment

• Sto se Novak sepuri u tamnoj opremi

Čunnnnng!!!!

tt
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Berdih opet drami bespotrebno,smarac,,,ajmo Novak:
                        Last edited by Jack; 20-01-18, 08:17.
                        sigpic

Comment

• Ovime se sa sigurnošću može reći da su mu GS turniri postali kompleks i psihička barijera, a to je i zaslužio onakvim porazima protiv Raonića, Ćorića, a sada i protiv Chunga. Time je dodatno otežao svoju poziciju, jer od mladih igrača najveća pažnja je usmjerena ka njemu, a svakim lošim nastupom, poput današnjeg, koji rezultuje ranim porazom na jednim od četiri najveća turnira, nabija sebi dodatni pritisak pod kojim bi prije ili kasnije mogao puči.

I dalje je pod znakom pitanja mogućnost prostora za napredak u određenim segmentima, a ključni od njih je konzistentnost igranja na svom najvećem nivou, poput onog iz trećeg seta. Takav vid kvalitativnog skoka mu je neophodan, kako bi premostio ovu, za sada, nesavladivu barijeru. Da li to može, ostaje da se vidi.

Sve to ne opravdava sramotan stav u petom setu. Degutantno.

Chung Defanzivni bekend iz strecha gotovo poput Novakovog, milina za gledati. Volio bih kad bi češće uspijevao mlatiti forhend onako kako je to radio u četvrtom i petom setu, jer i on, kao i Zverev, ima jasne tehničke limite u tom udarcu.
                          “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Bravo Chung.
                            sloboda ili ništa

Comment

• Добро јутро, штета за 0/40 што није брејк, ајмо Ноле, тежак је овај шпанац..
                              sigpic

Comment

• IA FH mu je odlican (Novaku) ... dosta snage se tu generise i ravno jako ide .... sto je bjos bitnije precizno, duboko.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X