Rutinska pobeda Nadala posle 4 sata igre...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje meceva - Australian Open 2018.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nije ovo nista cudno, dobar je igrac Diego, ravno udara, rano hvata lopticu, agresivno riternira, al problem je bio u Rafinoj igri, odnosno u Rafinoj nemoci, bledosti, kako god zelite. Znao je Diego namuciti i Novaka i Rogera, nije sporan negov kvalitet. Veoma simpatican igrac, pridobio je simpatije publike i dobio bas jak aplauz kad je izlazio sa terena.OVAKO
Comment
-
Ajde vise da gledamo KirijosaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bas jeftino, stetaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Probudile su se bubice kod kirijosa to je problemNormalno ne umanjujem dobru igru Dimitrova...
Ali neće ići to tako lako,očekujem boljeg Nika.Last edited by Smailagačengić; 21-01-18, 10:04.Temeritas est damnere quod nescials!
Comment
-
Eh boze i ovaj bang bang tenis
Ajde Nice, nismo se tako dogovorili, fokus samo!
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sa kakvim se to predznanjem izlazi na mrezu, m? Ccccc...
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nisam gledo Nadala ali sam gledo ove detaljnije hajlajtse od 18 minuta.
Nije se to meni ucinili toliko lose uopste.
Bilo je tu finih kombinacija, IO i , DTL forhenda.
Jbg i Diego je odigro top, to je vidljivo bilo
U svakom slucaju mislim da ovaj mec Rafi moze samo goditi sto sr nastavka turnira tice
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk- 19 Grand Slams titles (84 titles)
- Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
- Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
- Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
- Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
- The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
- Positive Grand Slam H2H with all big rivals
- Single and double gold medal winner (2008, 2016)
Comment
Comment