Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uzivo komentarisanje meceva - Australian Open 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dobar set za Kontaveit, mnogo agresivnija igračica, odlučuje o svakom poenu maltene. A pogađa dovoljno za sad, pogotovo iz fh. Imala jedan fh viner pored mreže.
    Bh malo škripi, ali nije ni to strašno.

Comment

• Dupli brejk u drugom imala i onda raspad sistema

Comment

• Evo ga Cipe krenuo da preslisava ovu prevaru.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• E moj Cipe...
          Da malo vise zenskinja igra ovu igru poput Karle Suarez Navaro mozda bih i pratio zenski tenis.
          sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Prosto je uzivanje gledati koliko Cipe ne ume BH-dom

Comment

• Ovo samo Cila moze, protiv limita Buste ima 5:2 i dve set lopte i do tad 2 poena uzgubljena na servisu i prsne set!!!

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                Prosto je uzivanje gledati koliko Cipe ne ume BH-dom
                Nije tu bh toliki problem, ako je problem uopste. Kod Marina je glavudza najveca frka.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                  Nije tu bh toliki problem, ako je problem uopste. Kod Marina je glavudza najveca frka.
                  Glava mu je problem svakako,al obrati paznju kad mu salje na bh bilo ko,ne Busta,ili je prebaci lagano protivniku i samo ulepsa buduci poen,ili ga ni ne vrati,a kad se desi da poveze slucajno 2,3 dobra,sto je retkost, odmah stvara prednost i poen,al bas ogromna razlika FH i BH kod njega

Comment

• Losiji mu je udarac u odnosu na FH, ali daleko od toga da mu sluzi samo za prebacivanje preko mreze.
                    Njemu je sto se BH tice bitno da se zarola ... da udje u ritam i onda sve to ide fino. Ali ga zato psiha zna sjebati samo tako. Desavaju mu se neretko ti veliki padovi i slobodno moze da se kaze da on to nikada popraviti nece. Samo mora da takve stvari svodi na minimum ako hoce jos nesto u svojoj karijeri da napravi.
                    sigpic

Comment

• Fiksni, pusti ti Cilica, gledaj Karolinu, moguce da joj je poslednji mec na AO.
                      -To define is to limit.

Comment

• Ma dobro ja kad napisem mozda deluje tako da bukvalno ne zna da udari,ali po meni nedopustivo los za nekog tenisera iz TOP 10.al glava jeste najveci problem,po meni veliki problem sa samopouzdanjem ima i sumnjam da ce ikad to popraviti,al neprocenjivo mi je njegovo samobodrenje kad osvoji poen

@Tea Ja kad nju gledam rezultat mi je najmanje vazan,tako da uvek postoji YT,lepotica Boginja WTA tura
                        Last edited by 61563; 21-01-18, 03:14.

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                          @Tea Ja kad nju gledam rezultat mi je najmanje vazan,tako da uvek postoji YT,lepotica Boginja WTA tura
                          Ja mislila da ti je bitna i za fantasy, izgleda sam nesto pobrkala.

Ali definitivno trebas da promenis pik u suicideu, Seppi dobija.
                          -To define is to limit.

Comment

• Originally posted by tea View Post
                            Ja mislila da ti je bitna i za fantasy, izgleda sam nesto pobrkala.

Ali definitivno trebas da promenis pik u suicideu, Seppi dobija.
                            Ja fantazi igram samo sa muskracima u timu cele seozne(mislim da sam jedini na svetu),ne pratim ja zenski tenis,u rezultatskom smislu.Inace je imaju skoro svi u fantaziju pa si zato pobrkala vrv,pa bi meni cak valjalo da ispadne.

A nisam ja ko Mara,pa da promenim pik...sad i da znam da ce izgubiti ostaje sta sam napisao

Comment

• 5 asova Svarcman u 2 servis gema
                              OVAKO

Comment

• Kakav tb! Bravo Cilke!!!

tt
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X