Mnogo dobar mec izmedju argentine i brazila,pogotovo drugi set,zaista dosta zanimljhiv mec
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacije
Collapse
X
-
Originally posted by Krle View Post2. set je bio vrhunski! Ogromna napetost je bila tada... Na kraju Brazil zasluženo po ko zna koji put ulazi u finale i potvrdjuje da je najbolji.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Zasto Kolakovicu???Njega ne bih menjao ni za jednog igraca.Samo sto nije nasao zajednicki jezik sa Bjelicom,on bi nam znacio ali dobro.Argentina me je prijatno iznenadila,pokazala da je potpuno zasluzeno tu gde jeste,i mozda dobijamo novu silu u odbojci.Sto se EP tice,mi mozemo do medalje,mozemo i do titule,ali mi smo veliki maleri po tom pitanju,nikako nesto da osvojimo
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostZasto Kolakovicu???Njega ne bih menjao ni za jednog igraca.Samo sto nije nasao zajednicki jezik sa Bjelicom,on bi nam znacio ali dobro.Argentina me je prijatno iznenadila,pokazala da je potpuno zasluzeno tu gde jeste,i mozda dobijamo novu silu u odbojci.Sto se EP tice,mi mozemo do medalje,mozemo i do titule,ali mi smo veliki maleri po tom pitanju,nikako nesto da osvojimo
Comment
-
Prosli smo grupu sa tri pobede u 3 utakmice
Srbija-Belgija 3:0
Srbija-Iran 3:2
Srbija-Kanada 3:2
Dominirali u prvom mecu,pokazali karakter u drugom,u tercem sarena igra.
Plasirali smo se u narednu rundu,po 2 najbolje ekipe iz 4 grupe idu dalje,formiraju se dve grupe od po 4 tima odakle po 2 najbolja idu u polufinale.
Najbolji u nasem timu Atanasijevic,Kovacevic,Jovovic,Lisinac.
Comment
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostZa koga on igra? I koliko mozemo ocekivati od ove generacije? Prestao sam pre nekog vremena da pratim odbojku, nekad sam bio bas zagrejan.
Ova generacija je nasa najuspesnija generacija u mladjim kategorijama ikada,pregrst medalja su uzeli do sad i realno je ocekivati da se vrate sa jos jednom medaljom sa ovog SP-a.Ova sadasnja generacija juniorske reprezentacije je izlazna za momke rodjene 1991. godine.Igramo u polufinalu sutra protiv Rusa,igrali smo u pripremnom periodu protiv njih,1 smo dobili drugu izgubili tako da je sve otvoreno
Comment
Comment