Jedva cekam da se zavrsi renoviranje Hale Cair u Nisu, posle toga ce verovatno da se puno utakmica SL igra u mom gradu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacije
Collapse
X
-
Originally posted by dusan1610 View PostJedva cekam da se zavrsi renoviranje Hale Cair u Nisu, posle toga ce verovatno da se puno utakmica SL igra u mom gradu
Comment
-
Ja sam bila jednom u KGu, polufinale play-offa, Radnicki:Partizan. 5000 navijaca Radnickog i ja jedna za Partizan, a oni dobiju prvi set. Morala sam da cutim, da ne dobijem batine!
Na kraju je KG zasluzeno pobedio, ali atmosfera je bila fenomenalna!!!#58
Comment
-
Originally posted by Pablo View PostNeverovatno koliko su odbojkaske utakmice, pogotovu domaca liga, slabo posecene u BGu!!!
Comment
-
Originally posted by Drazen 3 View PostKvisko je genije,on je kao klinac ternirao vaterpolo i malo nesto odbojku i onda je jedne sezone Partizan dosao u Budvu na pripreme,zafalio im igrac na treninzima i mestani im preporucili nekog Vujevuca OImao je kapacitet u plucima da odigra kolko oces utakmica zaredom.Pa on i danas igra u Italiji sa 40 godina bez problema,doduse od sledece sezone ce da gra 2 ligu u Italiji.
Starovic najbolji poenter italijanskog prvenstva,kad ce da igra ako ne sad?
A nisam znao ovo da je Starović najbolji poenter italijanske lige Svaka čast a i dalje je veoma mlad igrač!
U Nišu je publika željna dobrog sporta, 3. najveći grad u zemlji koji ne može da se pohvali nekim klubom u ovom trenutku. I onda je atmosfera neverovatna kada igra reprezentacija u ČairuIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
-
Originally posted by Drazen 3 View PostDomaca liga je svuda malo posecena,pogotovu BG.Ima par mesta gde uglavnom dolazi ista publika godinama(Kraljevo,Kragujevac) i to je to sto ima od publike.Ove sezone mesta poput Ljiga su bila isto dobor posecena.Tek u plej ofu ima malo vise ljudi,ostalo bedno kao i svaka domaca liga.#58
Comment
-
Originally posted by Krle View PostU Nišu je publika željna dobrog sporta, 3. najveći grad u zemlji koji ne može da se pohvali nekim klubom u ovom trenutku. I onda je atmosfera neverovatna kada igra reprezentacija u Čairu
Sad Radnicki iz Nisa ulazi u prvu telekom ligu Srbije pa taman kad se renovira stadion mozemo i to JSL
Comment
-
Originally posted by Krle View PostKvisko je car
A nisam znao ovo da je Starović najbolji poenter italijanske lige Svaka čast a i dalje je veoma mlad igrač!
Comment
-
Originally posted by dusan1610 View PostAtmosfera je uvek neverovatna, uvek kada se ukaze prilika ja odem do Caira i kada je rukomet i odbojka i vaterpolo...
Sad Radnicki iz Nisa ulazi u prvu telekom ligu Srbije pa taman kad se renovira stadion mozemo i to JSLIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Comment