Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Chelsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Batigol
    Dobrodosao, budi aktivan

Citam sada da je transfer Hulka blizu realizacije, a cijena je 40 m
    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Gde li to nalazis Ivane ??

Should Victor Moses play for Wigan v a team he has been so closely linked with? Di Matteo says: "That's a question for Roberto Martinez."
      Kakav smeker... Kaze da ce Oscar biti spreman za debi...
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
        Gde li to nalazis Ivane ??

Kakav smeker... Kaze da ce Oscar biti spreman za debi...
        Ako Hulk ne potpise za Chelsea, ja zatvaram ovaj account. Toliko sam siguran.
        Inace, to je rekao i agent007

Edit: E da, postava protiv Wigana ce izgledati ovako: Cech-Cole-Terry-Luiz-Lampard-Romeu-Hazard-Mata-Ramires-Torres
        Marin nece igrati zbog povrede. Oscar klupa.

Auu
        Last edited by Drunken Whaler; 17-08-12, 13:37.

Comment

• Originally posted by Drogba View Post
          Ma ja sam uvedjen da je Hulkovom transfer resen . Mi smo jedino realno resenje gde bi on mogao nastaviti resenje. Niko drugi iz ENG ne moze da ga angazuje po meni,u francusku mu se ne ide, u Barsu ili Real sigurno nece,tako da samo mi ostaje kao realna opcija. Ili ce preci kod nas ili ostati u Portu. Za nekoliko dana cemo sve znati,nadam se da dolazi. On NECE igrati napadaca sigurno,jedino po potrebi ako nando i staridz ne budu spremni tako da onda necemo dovoditi klasicnog spica.

Ovo je moje predvidjnje,videcemo sta ce biti.
          PSŽ bi ga sigurno želeo ali ispucali su kvotu ovog leta za igrače van EU... Hulk je kao posle izjavio da ga zanimaju Premier Liga i Primera (Real i Barsa) ali razmislio bi dobro za milione koje bi mu nudio Leonardo. Ono baš je sigurica transfer Hulka u Čelsi...
          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
          C'E SOLO L'INTER

Comment

• Conor Clifford otisao na pozajmicu u Portsmouth.

Robbie potvrdio da je Oscar spreman, eno na oficijalnom sajtu. Za ocekivati je njegov debi. Sto se tice prvih 11 nikako Romeua tu ne vidim.

Ocekujem ovo: Cech - Ivanovic, Cahill, Terry, Cole - Mikel, Lampard - Ramires, Mata, Hazard - Torres.

A onda cekati Oscarov debi u nastavku tekme.
            Last edited by bracala; 17-08-12, 16:58.
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• @Mumi
              'bem li ga, ne ocekujem ni ja Romeu-a, ali prica se da ce igrati...

Comment

• Ma lazu te dusmani.
                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Naredna meta je Cicarito.

Comment

• Evo sad ce Ferguson da ga proda samo da ga spakuju

Comment

• Kakav crni Chicharito, gdje si to iskopao?

Comment

• Ovde...

http://soccernet.espn.go.com/news/st...nandez?cc=5739

Comment

• Haha, Chicharito, nesto ne verujem u to, mada se ne bih bunio uopste... A sad kad je RVP dosao u United, bas razmisljam kako je Welbecku i Chicaritu pao moral, a tek Berbatovu, i padne mi na pamet da ne bi bilo lose uzeti Berbatova, cisto da bude rezerva, onako na jednu sezonu, pozajmica... Jeste lik lencuga, ali zna znanje, odlicno bi dosao za neke slabije tekme... A Chicharito zna da ga uvalja, u sustini kad bi dosao za manje od 10M bilo bi dobro...
                          Mada, najbolje je uzeti nekog na pozajmicu, pa se sledece godine vraca Lukaku... Tako da, Berbatova bih ja na keca uzeo...
                          sigpic

Comment

• Berbatov je samo za otkup Ima jos godinu na ugovoru i sigurno ce ga nekom uvaliti do septembra

Comment

• Nas U-21 tim je remizirao na otvaranju nove sezone sa Cityjem. Rezultat je bio 0:0.

Spoiler
                              Chelsea (4-3-3): Jamal Blackman; Todd Kane (c), Alex Davey, Nathan Ake, Aziz Deen-Conteh; Nathaniel Chalobah (Ruben Loftus-Cheek 75), George Saville, Billy Clifford; Lewis Baker (Alex Kiwomya 80), Patrick Bamford (Thorgan Hazard 65), Lucas Piazon.
                              Unused substitutes: Mitchell Beeney, John Swift.

Sto se tice Chicharita, tog lika ne volim nikako. Odlican je finisher i to je to, ali svakako igrac za klupe. Ne vjerujem da ce nam doci. Bas me interesuje koga ce Robbie dovesti.

Jos samo 1 dan je ostao do pocetka sezone kada smo mi u pitanju. Sto se tice nase sutrasnje utakmice sa Wiganom, treba jos jednom napomenuti da je Sturridge spreman za utakmicu dok ce Marin ipak biti nedostupan. Za Wigan je upitan Ivan Ramis.

John Terry needs one goal to reach 50 in all competitions for the Blues.
                              Podsjecanje na prelazni rok:

Spoiler
                              Wigan
                              Ins Ryo Miyaichi (Arsenal, loan), Ivan Ramis (Real Mallorca, £4.7m), Frazer Fyvie (Aberdeen, £0.5m), Arouna Kone (Levante, undisclosed).
                              Outs Hugo Rodallega (Fulham, free), Mohamed Diamé (West Ham, free), Chris Kirkland (Sheffield Wed, free), Nouha Dicko (loan, Blackpool),

Chelsea
                              Ins Eden Hazard (Lille, undisclosed), Marko Marin (Werder Bremen, undisclosed), Thorgan Hazard (Lens, undisclosed), Oscar (Internacional, undisclosed)
                              Outs Didier Drogba (out of contract, now Shanghai Shenhua), Salomon Kalou (out of contract, now Lille), José Bosingwa (out of contract), Marko Mitrovic (released), Rhys Taylor (released), Jeffrey Bruma (Hamburg, loan), Thibaut Courtois (Atlético Madrid, loan), Ulises Davila (Sabadell, loan), Kevin De Bruyne (Werder Bremen, loan), Matej Delac (Vitória Guimaräes, loan), Rohan Ince (Yeovil, loan), Tomas Kalas (Vitesse Arnham, loan), Milan Lalkovic (Vitória Guimaräes, loan), Patrick van Aanholt (Vitesse Arnham, loan), Ben Gordon (Birmingham, loan), Romelu Lukaku (West Brom, loan), Sam Walker (Bristol Rovers, loan), Sam Hutchinson (Nottingham Forest, loan) Conor Clifford (Portsmouth, loan)

Comment

• Bilo bi sjajno da sezonu zapocnemo sa tri boda, ali bice tesko. Gostovanja Wiganu ne pamtimo po dobrom u prethodnih nekoliko godina.

Comment

Working...
                                X