Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Chelsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iz istog izvora smo saznali da Gece prelazi u Bajern, sada Bild izbacuje naslov u kome je izvestan povratak Murinja u Čelzi, a da će mu zbog toga Abramovič kao poklon dovesti Falkaa.
    Originally posted by Brajkula
    Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Abram dobio i sedmo dijete pa je normalno sto je covjek u sevdahu i pun elana. Samim tim sto ce vratiti Moua, pokazace da je ipak on popustio i da mu je stalo da ovaj klub stalno napreduje.

Cole i Cahill u konkurenciji za vecerasnji mec.
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Al i štanca sunce ti šta misliš, može li Falkao da postane okosnica oko koje će se graditi cela ekipa Čelzija, i igrač koji će u potpunosti, igrama i srcem zameniti jednog i jednog maminog Tita ?

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Svaki put kad otpusti trenera, on slozi dijete. Nakon onog finala u Minhenu, sirila se prica kako njegov najstariji sin (onaj koji je bio odmah pored Romana u lozi i koji je plakao) preuzima jednog dana ovo sto Roman radi. Samo tracevi i nista vise, ali interesantni. Moze Radamel biti ubica i prevaga pa kako da ne, gore od ovog trenutnog ne moze. A Drogba je neponovljiv i nedodirljiv, dugo vremena jedan napadac nece imati takav status i takvu pricu na Bridge-u. Jedino mali Romelu, mozda, jednog dana da mu se priblizi. Imace Mou pune ruke posla, treba se napraviti cistka, treba se odluciti sta sa igracima na pozajmicama, ima posla mnogo. Neki dan procitam da je Mou vec sada uputio upravu ko su mete ovog ljeta za pojacanja... Bice ovo ljeto prebukirano dogadjajima, sigurno.
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ne sumnjam da Roman ni ovog puta neće žaliti novac, pogotovo ako Mou preuzme ponovo plavce. A čišćenje kuće je neminovno, i bolje da to sprovede od samog početka da mu se ne bi desilo isto što i Realu.

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Mou je nekako svoj na svome kada je na Bridge-u. Ne vjerujem da ce mu se desiti neke pobune medju igracima ili takva neka spletkarenja. Ovdje ima i svoje produzene ruke Lampsa i JT-a i svi ga obozavaju, navijaci bojkotovali pred stadionom kad su se pokacili on i Roman onda. Nikad mu niko nije zvizdao kao na Bernabeu. Ma strasno je i pomisliti koliko ce ova ekipa prodisati naredne sezone. Ljepota.

Ja vjerujem da se Torres moze uvaljati za 15-20 miliona sigurno. Bas je ove sezone nakupio nekako 20 golova i uzmes u obzir njegovo ime i to je ta cijena. Prijace mu promjena lige, to je sigurno.
              Last edited by bracala; 25-04-13, 13:08.

Comment

• Apsolutno, Toresu se zahvaliti, na svemu, ma kako god to zuvčalo uradio za klub i prodati ga negde. Malo me brine ona glupa politika da se sa starijim igračima produžuje ugovor na maksimum godinu dana, mada mislim da se Lampard za to neće buniti kada Mou već bude došao i preuzeo klub.

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Jebote pa sad sam se sjetio Maloude recimo. Pa taj covjek je samo krpelj budzetu i nista vise. On, Benayoun, Ferreira, Torres, Romeu - sve to fino odjebati bez treptaja oka. Marin je pod upitnikom, Bertrand takodje. Morace vidjeti Mou sta ce s njima, da li da ih gleda do januara pa da proda ili ce ih odmah upakovati ovog ljeta. Mali Luke Shaw se sam nudi maltene. Smanjiti roster, to se mora uraditi.

Ja mislim da se s tim produzivanjem na godinu ide iz razloga da, ako se igrac sjebano povrijedi, da moze otici i rasteretiti budzet za plate. Ako dobro igra, nije problem stalno davati godinu po godinu dok se ne penzionise ili ne ode u Kinu, Katar, Ameriku, Australiju.

Najteze ce mu biti oko ovih igraca na pozajmicama. To je pravo pravcato krdo igraca. Lukaku, McEachran, Chalobah, Piazon, Kakuta, Bruma, Kalas, van Aanholt, Courtois, Bamford, Clifford, Kane, Hutchinson, Thorgan Hazard, Davila, De Bruyne... Ovoga sam se sjetio iz glave. I ovdje treba napraviti finu cistku. Otpustiti ih koliko treba, neke vratiti u roster a neke ostaviti neka se jos kisele na pozajmicama, mozda nesto vrijedno paznje i urade. Ovi boldovani bodu oci. Bar dvojicu-trojicu da vec sada stavi u prvi tim, a sa ostalima neka vidi. Courtois ne zeli da grije klupu, mozda ce on biti ukljucen u deal za Radamela kao pozajmica. Lukaku izjavio da smatra da jos nije spreman da bude konkurentan kod nas, mozda ce htjeti da ostane jos godinu u WBA-u gdje mu odlicno ide. Ja bih Josha i De Bruynea uzeo odmah.

Da li ce Schurrle doci ili ne? Jedan dan je to done deal, narednog ovi iz Leverkusena sve poricu. Nadam se da nece doci iako je Emenalu vaznije dovesti Schurrlea nego da primi platu na kraju mjeseca. I taj Emenalo bi mogao napustiti klub kad Jose dodje jer ga ovaj nesto ne mirise, takve price idu.

Svakog dana ce se nesto desavati u klubu ovog ljeta, bice zanimljivo.

Comment

• Moram suknuti dupli.

http://www.marca.com/2013/04/24/en/f...366827903.html

Odlicna stvar. Moguce da nasi posalju jos vise igraca u Malagu na pozajmicu da se razvijaju, a tamo ce sigurno dobijati sansu jer znamo u kakvoj je situaciji taj klub.

Comment

• Málaga ce postati prava Chelsea filijala.
                      It is not the violence that sets a man apart.
                      It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Nesto kao Vitesse sad.
                        Last edited by DjordjeCFC; 25-04-13, 16:15.
                        It's blue, what else matters?

Comment

• Neka šalju, što da ne, mada mi je više i idiotski da se toliko hvataju za svaki takoreći talenat, dovedu ga i pošalju na pozajmicu a zatim ne znaju šta će dalje sa tim igračima. Šteta što su od svih tih ispustili Matića, mogao je da igra dobru rolu u klubu. Prava radilica, garant bi mu Murinjo dao šansu. A što se tiče Izraelca, stvarno ne znam na koju foru lik godinama nosi dresove Liverpula i Čelzija. Čist prosek za PL i ništa više od toga.

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Ekipa se vraca u London sa 2 veoma vazna gola u gostima. I pored tako ne sjajne igre smo pobedili. Da su Tores, Eden i Oskar iskoristili one sanse mogla je pobeda biti i ubedljivija ali sta je tu je. Sudjenje ocajno, ono nikako nije bio penal, ali tu je ipak brat Luiz da ispravi nepravdu. Cole propusta revanz mec zbog zutog kartona sto i mozda nije lose jer ce biti odmoran za Man Utd i slobodan za finale ako prodjemo. Jel smo to danas igrali 4-3-3??
                            It's blue, what else matters?

Comment

• Kao prvo igrali smo vrlo dobro bez nepotrebnih pasova, smireno, nasi su stali na loptu, vrsili su konstantan presing na protivnickoj polovini, konecno Chelsea kakav je bio u predhodnih godina, 2 gola zlata vrednih, za prolazak u finale, ono penal nije bio u to sam siguran, i evo gola Luiza majstorija.

Comment

• http://www.guardian.co.uk/football/2...-jose-mourinho

I Wenger potvrdjuje da imate ozbiljne namere i da nas ocekuje burno leto na Bridge-u.
                                "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

Working...
                                X