Pa zapravo nije "bas" rizican, i sam kazes da je malo placen, tako da s te strane je mali rizik, a potencijalno moze dobro da se isplati ako udje u formu, znamo svi da je talentovan... Naravno povrede su velika prepreka, ali 8M je bilo OK uloziti na ovako nesto... Mislim, moja poenta je ta da ne vredi prodavati ga, jer sigurno necemo uzeti neke velike pare za njega, tako da nas nista ne kosta da ostane tu jos neki period, mozda se popravi situacija, u svakom slucaju nemamo sta da izgubimo...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Pa jeste mali rizik Tony, niste ga puno platili, koliko, 7-8m ???Ali poenta je da ne treba ocekivati od njega dobre utakmice, jer ce uvek vuci te neke hronicne povrede, momak je od stakla, jbg, nije mu telo "konstruisano" za ovu igru. Ne treba ga prodavati, zato ja to nisam ni spomenuo, eto moze da bude back up na klupi jer znanje ima, ali velike stvari ili bilo sta drugo, ne treba ocekivati.
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Transfer News Live @DeadlineDayLive 7m
José Mourinho to Chelsea is a done deal and Radamel Falcao will join him at Stamford Bridge this summer. (Source: Bild Sport)sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Malaga & Chelsea have reportedly reached an agreement which may see CFC players move to Malaga on loan or for low fees th…
Bild je jedan od pouzdanih izvora u Nemackoj. Bilo bi super ako je ovo za Murinja i Falkaa istina.Last edited by DjordjeCFC; 24-04-13, 22:05.It's blue, what else matters?
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostPoslednje sto sam citao samo ne mogu da nadjem gde, izjavio je da planira da nastavi sa trenerskim poslom. Bila je prica i za Salke i za Celsi. Posle ovoga veceras ni Real nije iskljucen kao opcija pogotovu ako Mou dodje u London. Cisto sumnjam da ce matori lisac da se povuce.
Comment
-
Bio Jupp u Realu jednu godinu, i to kao plan B dosao jer ovi nisu doveli Hitzfelda. Doneo im LS, ali slabi bili u La Ligi, i popio otkaz iako im doneo Usatog...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment