Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Juce odlicna igra, ali smo opet morali da strepimo do samog kraja. U prvom poluvremenu smo ih stvarno ubili, trebalo je postici vise golova, Oscar se ispromasivao, kao da nema snage da sutne nekad... Drago mi je zbog Dembe, voleo bih jos da se Luiz vrati na centralnog veznog...
Sve u svemu znacajna tri boda...sigpic
Comment
-
Kakvo je sranje ova lista, pa to je nevjerovatno. Ne zbog toga sto je Chelsea prvi, ali eto kako Inter moze biti tu, a da nema recimo Uniteda?
Sto se tice Chelsea, mozda i zasluzeno, osvojili su ligu prvaka sto donosi najvise poena ja mislim, zatim onaj kup, ali sada vala izgleda smjesno kada njima daju to prvo mjestosigpic
Comment
-
Originally posted by RvP View PostKakvo je sranje ova lista, pa to je nevjerovatno. Ne zbog toga sto je Chelsea prvi, ali eto kako Inter moze biti tu, a da nema recimo Uniteda?
Sto se tice Chelsea, mozda i zasluzeno, osvojili su ligu prvaka sto donosi najvise poena ja mislim, zatim onaj kup, ali sada vala izgleda smjesno kada njima daju to prvo mjesto
Comment
-
Nemate sta raspravljati o ovim pozicijama. IFFHS bolje da sastavlja kulinarske recepte nego ovakve liste.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Vijest koja obecava:
Spoiler
Sky Sports News @SkySportsNews
Chelsea chief executive Ron Gourlay has confirmed the club are in 'ongoing' talks with Frank Lampard over a new contractTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Nisam gledao tekmu, kontam sad odgledati na areni snimak ali s druge strane mi se i ne gleda. Probijamo dno. Samo je vazno da igraju Torres i Yossi frizurica. Agonija se nastavlja. Dodje mi da samo gledam mlade do kraja sezone. I kada Debeli ode, ekipi ce ostati u amanet posttraumatski stresni poremecaj aka PTSP. Mrs u picku materinu!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
The young Blues secured their place in the semi-finals of the Youth Cup with a hard-fought 2-1 win over Derby County at Pride Park.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Spoiler
Danas je 108. rodjendan. Danas zelim pobjedu.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Izjava vlasnika Steue...
“You can have all the billions in the world, it’s not important," he told Sport TV. "Spirit is all that matters.
“Did you see anything dangerous from Chelsea? I didn’t. Abramovich, take a slap or two to see how much of a billionaire you are!
“If we score in London, we are qualified. This isn’t a team that can score three goals against us. Never!
“I saw one of their games and told you this is a very slow team. Chelsea do not have any speed. And if they don’t have speed, then we will hit them badly.
“And that’s what we did. They didn’t even know where they were. Terry... he didn’t even know where his hat was! Terry was destroyed, he was like in the movies, in a children’s play!
“Lampard? I didn’t even see Lampard. He didn’t even touch the ball! Mata Pata [Pata means stain in Romanian].
“Hazard couldn’t even move. He hazardized! No one in the Europa League can beat us.
“Only if we go into the Champions League there might be some problems with Real and Barca. The rest... we’re destroying them.”
Sign up today with BetVictor and get a £25 FREE BET! BetVictor
Comment
Comment