Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA 2017/18 DECEMBER
Collapse
X
-
Takav raspored je zbog one utakmice sa Filadelfijom u Londonu koja se igra 11. januara. Pre toga igraju sestog, a posle toga 16. januara sto znaci osam dana pauze u tom periodu. Zato je ovaj decembar toliko pretrpan; Stivens je pre nekoliko dana rekao da jedva ceka prvi sledeci trening koji ce biti tek 30. decembra.sigpic
Comment
-
De ste ljudi, mori krizma sto kaze Serhio Ramos
Recite mi sta ste igrali danas ? Ja sam kontao na prvoj da opicim i Embida i Porcingisa +, napalice se obojica a jos ako se pojavi Dzen Selter srusice se MSGsigpic
Comment
-
Ne sjećam se kad sam zadnji put igrao kladionicu za NBA, ali me vuče da odigram nešto večeras jer sam u stanju da pratim.
Crtaju mi se Vizardsi i Seltiksi 206,5 > i Džon Vol > za velike pare.
Za prvu utakmicu ne znam što bi stavio, vjerovatno Porzingod >.sigpic
Comment
-
Jaoo bude li Ilija prenosio Cavs-Gsw kao prošle godine....Originally posted by Rondo9 View PostDe ste ljudi, mori krizma sto kaze Serhio Ramos [emoji3]
Recite mi sta ste igrali danas ? Ja sam kontao na prvoj da opicim i Embida i Porcingisa +, napalice se obojica a jos ako se pojavi Dzen Selter srusice se MSG [emoji3]
Na drugi Love i Embiid ispod, Covington i Lee preko, ovaj je čisto da imam šta pratiti od 6
Comment
-
Originally posted by Rondo9 View PostReise ne igras vise one 2e ulog, dobitak 500 i promasis za jedan poen ?
Ne igram ni ja nikad maltene, nego hocu ove Bozicne utakmice da ispostujem.Last edited by Reise; 25-12-17, 17:13.sigpic
Comment
-
Robert Sacre je bolji igrac od Tristana Thomspona.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment