Kakav sam idiot, nisam ni skontao da je poceo novi mesec Elem, u poslednjih nedelju dana sam stigao da pogledam samo jednu utakmicu tako da nemam sta pametno da napisem.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA 2017/18 DECEMBER
Collapse
X
-
Stari dobri Rajon Rondo.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
O evo aquarie,ti samo pratis Saljivdziju i Teaa
E ovog drugog volim al trebace im bas puno njegove magije da se vrate na kolosek koji vodi u PO,em sto je Beverli sezonu zavrsio, em sto Grifina(bitnije)nece biti dugo...Al eto njih bih voleo da vidim i PO
Comment
-
Nisam jos izdala Denver nego skola pritisla, nema zezanja samo sam nocas morala da ispostujem velikog gospodina poslije toliko vremena
Ja vjerujem da mogu u PO, ako ih ne pokrene onaj game-winner Williamsa i povratak Tea, nece nista. Povratak Griffina mi ne djeluje toliko daleko, vec je sredina decembra a njega ocekuju krajem januara.
Meni je ubjedljivo najveca tragedija ove sezone OKC. Mogu mislit koliko su bili zagrijani njihovi navijaci prije pocetka sezone, i onda dobise ovu sprdacinu...
Comment
-
Originally posted by aquaria View PostNisam jos izdala Denver nego skola pritisla, nema zezanja samo sam nocas morala da ispostujem velikog gospodina poslije toliko vremena
Ja vjerujem da mogu u PO, ako ih ne pokrene onaj game-winner Williamsa i povratak Tea, nece nista. Povratak Griffina mi ne djeluje toliko daleko, vec je sredina decembra a njega ocekuju krajem januara.
Meni je ubjedljivo najveca tragedija ove sezone OKC. Mogu mislit koliko su bili zagrijani njihovi navijaci prije pocetka sezone, i onda dobise ovu sprdacinu...
I da jos nesto batali skolu veruj mi
Jel ovo Boston polako dolazi na svoje ili MJ zaigrao opet za Bulse
Comment
Comment