Originally posted by NSG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
I LOVE HOUSE MUSIC!!
-
-
Eden Hazard’s goal was his 70th for Chelsea in the Premier League - overtaking Jimmy Floyd Hasselbaink in third (69); only Frank Lampard (147) and Didier Drogba (104) have scored more for the Blues. Special.
Ali Lampard, kakav je to igrac bio
Comment
-
Bas mi je drago sto je ostao i bio sam ubedjen da hoce. Ponovicu se, on postuje Romana i ako on ima visoke ciljeve sa klubom onda ce Azar biti tu. Bez obzira na LS ili ponude Reala i 7.
Kako je lepo gledati ga, kako covek pravi razliku. Jos samo da ga vidim u derbijima sa ovim sistemom. Celsi mnogo dobro deluje za sad. Brzo je Sari usadio svoj sistem u tim.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Ne bih dirao Luiza, potkovan je tehnicki da bi ispratio ovu igru Sarija. Nekad duva tu oko njega sto se vidi ali nije uvek do njega. Ima utakmice u PL ove sezone, ima iskustva u ligi, uigrava se sa Rudijem pa ga ne bih dirao pred gostovanje VHu i dva derbija koja slede. Stize LE za Kristensena pa neka tu hvata minute i sigurnost.
I dalje zalim za Odoijem i tim sto ga nismo pustili negde na pozajmicu. Stetaaa velikaa.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Čelzi sam gledao ove sezone samo protiv Arsenala.
Raspad sistema je bio defanzivno, glavni krivac David Luiz, nema uopšte ideju kako se drži linija ili kako uopšte treba da se vodi odbrana, a to je njegov zadatak sada, davno su prošla vremena Johna Terryja u Chelseaju.
Možda se promenio od Arsenala, nisam gledao od tada, ponavljam, ali čisto sumnjam.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Jeste losiji defanzivno, nema tu neke dileme. Protiv Arsenala mu je bila mozda i najlosija utakmica ove sezone. Bolji je bio poslednje dve ali nisu bili nesto jaki protivnici. Opet kazem, ne treba ga sad dirati, ide tezi raspored. To da, uglavnom je u karijeri igrao u paru sa dominantniji stoperom, pa nekad visi.insta: engleski_dopisnik
Comment
Comment